Въоръжена с мачете жена от американския щат Монтана нахлула в

...
Въоръжена с мачете жена от американския щат Монтана нахлула в
Коментари Харесай

Тийнейджърка изнасили бившия си с мачете

Въоръжена с мачете жена от американския щат Монтана нахлула в къщата на някогашния си другар, предиздвикала го да се съблече и по-късно го принудила да прави секс с нея, оповестяват от полицията, заяви „ Смокинг гън “.

Както се оповестява в жалбата Саманта Меърс, на 19 години, влезнала в дома на жертвата в Грейт фолс в петък, когато той не си бил у дома. Когато мъжът се върнал, Меърс „ застанала пред него с мачете “.

След това Меърс споделила на мъжа да „ се качи на леглото и да си смъкна облеклата ". Жертвата споделил на полицията, че е извършил заповедите на Меърс от „ от боязън за сигурността си ", добавяйки, че нямал възприятието, че може да напусне помещението по това време, без да бъде засегнат от Mеърс.

Следователите показват, че откакто Меърс свалила панталоните си, тя скочила върху жертвата „ и те направили съприкосновение ". Жертвата споделя, че Меърс - която не пускала мачетето - го хапела по ръката и „ траяла да прави секс с него, след което той се опитал да постави завършек на протичащото се “.

След като завършили с насилствената полова игра, насиленият мъж скрито направил няколко фотоси с телефона си на Меърс. Той скрито звъннал на 911, откакто избягал от къщата си. Срещу Меърс са повдигнати обвинявания по няколко закононарушения, съобщи Нова телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР