Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: "Я, елате, пиленца, при батко"... в ДПС

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции, частни сдружения или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети.

Звездата на " Пайнер " Милко Калайджиев (68) е претендентът на Движение за права и свободи за кмет на Свиленград. По Би Ти Ви изпълнителят на " Я, елате, пиленца, при батко " описа, че изчакал да получи утвърждение от централното управление на Движение за права и свободи, с цел да удостовери новината. Лидерът на локалното управление на партията Maлeĸ Xyceин yтoчни, представен от e-svilengrad.com, чe Mиxaил Kaлaйджиeв, пo-извecтeн c apтиcтичния cи пceвдoним Mилĸo, e члeн нa ДΠC oт oĸoлo гoдинa.

" В Движение за права и свободи имат строги правила и правила, които се съблюдават ", сподели кандидат-кметът.

Той от години се шегувал, като седне на маса, че би трябвало да стане кмет на Свиленград – " почти от 20 години ", само че към този момент бил наясно, че " един ден, като стане, много трудничко ще бъде ".

" Ми де да знам, аз много се двоумях ", отговори претендентът на въпрос по какъв начин е реагирало фамилията му. " Децата са на 20 години. Едно дете знае ли за какви отговорности става дума? Съпругата ми сподели, че не е чак толкоз гот да ставаш кмет на Свиленград, само че това е мое решение в края на крайщата, защо сме другояче дружно. "

Калайджиев изброи позитивните си качества за поста, за който ще се състезава: " При мен самодисциплината е преди всичко. Аз не пия, аз не пуша. Лягам си рано. Един ден това се връща - в случай че правиш положително. По някакъв метод Господ връща. За мен ще гласоподават положителните хора, хората, които ме харесват. Аз в тоя живот единствено добрини върша, уповавам се да ми се върна това нещо. "

Естествено, артистът разчита на имиджа си: " Ако някой си мисли, че моята специалност е доста лесна, доста се лъже. Как да поддържаш подобен имидж 25 години - аз съм един от първите в този отрасъл. Аз направих 180-градусов завой от поп музиката към фолк музиката. Това са над 200 песни - знаете ли какво е това?

Това е едно творчество, което колкото и да бъде подложено на критика и плюто, въпреки всичко остава творчество. "

И още към автопортрета му: " Аз се интересувам от всичко. Аз съм широкоспектърен човек.. За тия 30 години, в случай че щеш, народна власт съм видял какво ли не. Кое може да ме изненада? Не съм богат човек. Имам богато сърце, богата душа. Не ме блазнят някакви такива фантасмагории. Каквото имам, съм го постигнал с моята брачна половинка, и не е малко. "

Фолк артистът обаче се оказа неопитен откъм предизборната си стратегия и простодушно си призна, че не можел да дава предизборни обещания. Очевидно чака да му ги спуснат от централното управление. " Нека бла-бла-бла да не приказваме. Нека да стане, и ще приказваме " - отсрочи той диалога за след изборите. Колкото до
предизборната акция - в нея щял да приказва с езика на музиката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР