Партия Възраждане, известна с проруските си позиции и противопоставянето си

...
Партия Възраждане, известна с проруските си позиции и противопоставянето си
Коментари Харесай

Предозиране: "Възраждане" иска тестове за алкохол и наркотици заради Ицо Хазарта

Партия " Възраждане ", известна с проруските си позиции и опълчването си на Коронавирус ограниченията и имунизациите внесе в Народното събрание план на решение, с което депутатите да бъдат задължени в дните на пленарни съвещания (всеки сряда, четвъртък и петък) да влизат в постройката с проучвания за алкохол и опиати. Тестовете е препоръчано народните представители да заплащат сами.

Предложението на най-малката групировка в Народното събрание е разследване от изявление на депутата от " Продължаваме промяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта. В четвъртък: " Ако на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа: " Елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда, ще ви платя рейсовете, може да ви дам и по 40 лв. ", не е ли вярно господин основният прокурор да изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза? Дали в закона написа, че важи единствено за мен или за шепа нещастни фашисти? ". Изказването на Христо Петров бе ориентирано към депутатите от партия " Възраждане " и против зелените Коронавирус документите, защото част от участниците в митинга се пробваха да нахлуят в Народното събрание и се наложи Националната работа за защита да сложи маси отвътре на централния вход, с цел да им попречат да отворят вратите.

На брифинг зам.-председателят на парламентарната група на " Възраждане " оцени като притеснително, че " един народен представител си разреши да обиди огромна част от народа, че са фашисти ". " Щом това важи за шофиране, би трябвало да важи за хората, които коват законите в тази страна ", счита Петър Петров.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР