Валери Божинов показа самочувствие след като откри головата си сметка

...
Валери Божинов показа самочувствие след като откри головата си сметка
Коментари Харесай

Божинов след гола: Класата е вечна!

Валери Божинов сподели самочувствие откакто откри головата си сметка за " Ботев " Враца. Нападателят на северозападния отбор, който означи попадението при равенството 1:1 с " Витоша " Бистрица, съобщи, че класата е безконечна, а във Враца има всичко нужно за триумф.
Божинов откри головата си сметка, донесе точка на " Ботев " Враца Северозападният отбор направи 1:1 с "Витоша " Бистрица
" За мен бе значимо да потегли добре. Не единствено за мен, а и за тима. Поздравления за момчетата. Имаше доста огромна битка. Получи се зрелищен мач. И двата тима търсеха успеха. Резултатът е законосъобразен. Ще мислим за мача против ЦСКА, който също е доста значим ", сподели Божинов.

" Моята цел е да въвеждам голове, да депозирам, да играя за тима. Повече от 11 месеца не съм играл в формален мач. Искам да благодаря на управлението на " Ботев " Враца, на старши треньора Сашо Ангелов, че ми дадоха тази опция. За мен е значимо да играя. Класата е безконечна. Не си върша похвали. Имам всичко, което един футболист би трябвало да има, само че би трябвало да играя ", добави той.

" Искам да подвигна равнището, да подвигна самия себе си, да подвигна формата си. Няма да бъде елементарно, само че благодарение на тима и благодарение на всички във Враца ще се получат. Трябват битка, труд и тренировки ", приключи някогашният нападател на " Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР