Валерия Георгиева и Евгени Генчев уж са двойка, но не

...
Валерия Георгиева и Евгени Генчев уж са двойка, но не
Коментари Харесай

След рождения си ден: Евгени Генчев зарязва Валерия!

Валерия Георгиева и Евгени Генчев сякаш са двойка, само че не се държат като такава, видя kliuki.ws. Защитничката на животните съумя да „ грабне ” сърцето на пианиста, само че той нейното не.

Както към този момент всички разбрахме, Валерия не просто обича животните, а даже ги обича повече от фамилията си и от хората по принцип. Годеницата на Генчев неведнъж го е доказвала освен с думи, само че и с дейности. 

Освен, че качва доста фотоси с животните (и нито една с Евгени) в обществените мрежи, Георгиева демонстрира любовта си само към четириногите. Много постоянно тя провежда на своите любимци тържества, празненства с лакомства за рождените им дни и ги поздравява с дълги постове в мрежата, обяснявайки им какъв брой доста ги обича и по какъв начин те осмислят живота й.

Е, Евгени няма този шанс. Вчера пианистът посрещна рождения си ден, само че за разлика от животните, не получи нито фотография дружно със своята обичана в профилите й в мрежата, нито празненство, нито поздравления…

По всичко проличава, че Валерия толкоз обича животните, че в сърцето й няма място за хората, даже за фамилията й и за „ годеника й ” Евгени Генчев. Защитничката на животните е толкоз вманиачена по четириногите, че рискува да изгуби мъжа до себе си, в случай че не промени отношението към него.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР