Матайс де Лихт, Дайот Упамекано и Мин-дже Ким може да

...
Матайс де Лихт, Дайот Упамекано и Мин-дже Ким може да
Коментари Харесай

Чистка в защитата на Байерн Мюнхен през лятото

Матайс де Лихт, Дайот Упамекано и Мин-дже Ким може да изоставен Байерн Мюнхен това лято, в случай че клубът получи подобаващи предложения, оповестява списание " Кикер ". Германският тим желае да задържи единствено Ерик Дайър от сегашните четирима централни бранители.

Ким се причисли към отбора единствено преди година и има контракт до 2028 година, до момента в който Де Лихт до 2027-а, а Упамекано до 2026-а.

След пагубен сезон, в който не завоюваха нито един трофей за първи път от повече от десетилетие, " баварците " се стремят към обилни промени в тима в редица области и отбраната е една от тях. В центъра на защитата единствено Дайър, който има договор до 2025 година, съумя да впечатли предишния сезон, написа " Кикер ". Той се е утвърдил като водач на отбора, макар че получава по-ниска заплата спрямо другите звезди.

Байерн неотдавна подписа със бранителя Хироки Ито от Щутгарт, изпращайки явен знак до Упамекано, Де Лихт и Ким.

Има също по този начин клюки, че " баварците " демонстрират интерес към немския защитник Джонатан Та от първенеца на Бундеслигата Байер Леверкузен.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР