При едни нови избори ще се появят още по-силни радикални

...
При едни нови избори ще се появят още по-силни радикални
Коментари Харесай

Първан Симеонов: При едни нови избори ще се появят още по-силни радикални движения

" При едни нови избори ще се появят още по-силни радикални придвижвания ", предвижда пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл болкан ".

" Тези, които би трябвало да намерят решение, бяха подложени на протестно електорално държание. Борисов споделя, че е по-добре да има по-партиен кабинет, тъй като това значи по-ясна отговорност и по-голяма непоклатимост. Трифонов упорства за по-експертно и неполитическо държавно управление. Трудно е да се каже кой от двата пътя е по-смислен за страната. Ще би трябвало да се откри нещо приблизително. Мисля, че ГЕРБ се мъчат да създадат това. Вече се появиха някакви белези на пропуквания в Българска социалистическа партия. " Величие " би трябвало да се пазят да не станат за смях и да не им разцепят групата. Дори ПП-ДБ нямат вътрешно единодушие по тематиката дали да се поддържа подобен кабинет. Сигурен съм, че текат сондажи за приемане на по-широка поддръжка. Борисов се пробва да направи по този начин, че всички да са удовлетворени. Получавало му се е в годините, не знам дали този път ще успее ".

" Разцеплението към този момент не е корупция-антикорупция, а е изток-запад ", означи Първан Симеонов.

" Любопитно е, че " Възраждане " приказват за анти - ГЕРБ фронт. Това демонстрира първи признаци на еластичност. Рано или късно " Възраждане " ще би трябвало да създадат завой, тъй като другояче остават неприложими в българската политика. Трудно обаче Демократична България и Костадинов биха били дружно в нещо ".

" Не виждам с какво едни нови избори биха подобрили картината ", означи още социологът.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР