Мъж кара без книжка почти 20 години.Във времето назад е

...
Мъж кара без книжка почти 20 години.Във времето назад е
Коментари Харесай

Мъж кара без книжка 20 години, попиляха го от глоби

Мъж кара без брошура съвсем 20 години.

Във времето обратно е получавал десетки наказания. Последният му конфликт със закона бил в Карлово. Там чиновници на реда го спрели за инспекция, като информация посочила, че е недееспособен. Било установено също по този начин, че автомобилът бил спрян от придвижване.

Шофьорът не представил никакви документи. Във връзка с установените нарушения били свалени регистрационните табели на колата. Наложени са и три санкции в общ размер от 610 лева. 

Шофьорът без брошура останал неудовлетворен от глобата и обжалвал пред съда. От приложената по делото информация за водач/нарушител се открило, че мъжът няма издадена брошура, както и че липсват данни изобщо да е придобивал дееспособност за ръководство на МПС в страната. В интервала от 2005 до 2020 година е бил неведнъж наказван за извършени нарушавания, касаещи правоспособността му, имал формирано срещу него наказателно произвеждане наново шофиране без брошура. 

В последна сметка санкциите са доказани, като решението на магистратите предстои на обжалване пред Административния съд в града под тепетата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР