Валентина Кайтазова е името на новия областен управител на Пазарджишка

...
Валентина Кайтазова е името на новия областен управител на Пазарджишка
Коментари Харесай

ВЪПРОСИ в Narod.bg: Защо кметът Тодор Попов си назначи удобна губернаторка с имоти в Гърция, пари и коли? Ето я Валентина Кайтазова

Валентина Кайтазова е името на новия регионален шеф на Пазарджишка област. Става дума за симпатична и блага женица с неоспорим професионален опит, само че за жалост политическото й предопределение и поражда повече неуместни въпроси, в сравнение с да взема решение проблеми, гласи сигнал до Narod.bg от града край Марица.

Какво я свързва с Тодор Попов?

Сигурно Кайтазова е доста комфортна на проваления кмет Тодор Попов, щом той персонално е лобирал за нейното назначение за регионален шеф, водейки среднощни диалози с водачи на политическите сили подкрепящи „ сглобката “, както назовават очевадната коалиция сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Първоначално името на Кайтазова е било отхвърлено като недопустимо за регионален шеф, само че в следствие, след настоятелни диалози и лобиране от страна на Тодор Попов, името й още веднъж е върнато на масата на договарянията и нейното назначение е сложено като наложително изискване от някогашните ръководещи към Политическа партия – „ вие подкрепяте Кайтазова за регионален на Пазарджик, ние ви даваме две други области и поддържаме бюджета в пленарната зала на Народното събрание “.

С какво толкоз Кайтазова заслужи да е фаворитка на нашия Тошко?

Дали той просто не я държи за пленник, тъй като знае някои нейни секрети, или желае с това „ старание “ от негова страна да печели точки пред управлението на ГЕРБ, с цел да им покаже какъв брой е предан, значим и да завоюва благоволението им….или да се отърве посредством тях от бъдещо наказателно гонене?

Има значими въпроси, на които новоназначената регионална шефка би трябвало да отговори, преди да подаде оставка:

– Вярно ли е, че фамилията на Валентина Кайтазова има бизнес с учебници и образователни пособия и като началник на образованието в региона тя се е възползвала от служебното си състояние с цел да извлече фамилията и изгода?

– Вярно ли е, че има недеклариран парцел в Гърция, който усърдно пази в загадка, тъй като не може да изясни произхода на средствата за неговото закупуване?

Реклама

– Вярно ли е, че по същия метод държи в загадка няколко скъпи автомобила, добити с противозаконни средства?

– Как по този начин беше дълготрайно болна по времето на предходното държавно управление и дали това „ заболяване “ не е обвързвано с желанието му да я уволни точно поради подозрения за корупция?

– Като е била толкоз болна, че с месеци не е ходила на работа, по какъв начин ще работи в този момент на тежката и виновна служба регионален шеф? Или болестта и било единствено скица да се скрие от уволняване?

– Какво я прави фаворитка на Тодор Попов и за какво той толкоз държи на нея?

Кайтазова се трансформира в част от пейзажа в локалния Общински съвет и сляпо натиска бутона „ ЗА “, подкрепяйки множеството безумни, а от време на време и съмнителни оферти на хванатия пийнал и надрусан Тодор Попов, с което освен че му обезпечава цялостен управнически комфорт, само че и сподели на пазарджиклии, че някогашните и Теодор Попов в Пазарджик са двете страни на една и съща монета.

Кога да ви имаме вяра, г-жо Кайтазова и скъпи общински съветници от ГЕРБ?

Преди, когато с думи критикувахте порочното ръководство на Тодор Попов или в този момент, когато с дейностите си се превърнахте в част от него?

Кайтазова евентуално е добър човек, майка, преподавател… Със сигурност обаче е най-лошия избор за регионален шеф, тъй като основава усещане, че е кукла на конци на Тодор Попов.

Това мазно леке ще стои на другояче красивите и тоалети, до момента в който е жива. Влиянието на пазарджишкия кмет става все по-токсично и нездравословно за локалната организация на ГЕРБ. Дано по-скоро схванат, че той просто ги манипулира и се възползва от тях.

Иначе въпросите ще стават все по-неприятни, а отговорите все по-трудни ….а от време на време и невъзможни за интелигентните хора в тази партия, а и за всички пазарджиклии, приключва сигналът до Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР