В забързаното и натоварено ежедневие на всеки, романтичните занимания биват

...
В забързаното и натоварено ежедневие на всеки, романтичните занимания биват
Коментари Харесай

Организирайте си секс уикенд

В забързаното и натоварено всекидневие на всеки, сантименталните занимания биват изтласквани на назад във времето.

Ако станете рано за подготовка, работите през целия ден, приготвяте вечеря и миете чинии по-късно, надали ще сте в въодушевление за секс, в случай че либидото ви не е в някакъв разцвет.

Дори да сте в дълготрайна връзка, понякога вечерното занятие може да ви се стори като следващото обвързване от to-do листата, а не да припомня за същинско наслаждение.

И в края на сходен ден, можете само да мислите за уикенда и по какъв начин ще си починете. А за какво да не ги съчетаете?

Ако желаете да започнете идната седмица заредени с сила и в най-прекрасната си форма, то отдайте се през уикенда на пристрастеност и любовни милувки.

Няма нищо по-хубаво от това да прекарате почивните дни с обичания, и то в леглото (разбира се, не е належащо да сте тъкмо в леглото, а просто където ви завари страстта).

Както е известно петък макар че сме на работа е първият ден от уикенда, за това по този начин си направете проектите с половинката, че да ви остане задоволително време за креватни удоволствия.

Петък вечер:

Вземете душ и скачайте в леглото, само че не с цел да спите. След изморителната работна седмица като за начало може да го раздавате по добродушно.
Жената лежи по тил, краката ù са допрени и на една страна на едното бедро. Тази поза не е за надълбоко навлизане, само че за това пък непрекъснато подтиква клитора ù – което е значително за тези, дами, които по-често получават клиторен, в сравнение с вагинален оргазъм.
Жената в тази поза доближава до края извънредно бързо и контролира акта, като ту отпуска, ту стиска по-силно бедра, написа kozmetikata.com.

Допълнителни указания

Понякога сходен контакт може да докара до дребни контузии и не до такава степен приятни чувства. Да се избегнат те, оказва помощ презервативът.

Събота:

Изберете по-трудна за осъществяване поза, отдайте се на див секс, въпреки всичко на идващия ден също сте си вкъщи и ще имате опция за отмора. Може и да експериментирате с нещо ново (ако обичате опити в леглото, схваща се).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР