Трябва да има ясно очертано ляво и ясно очертано дясно

...
Трябва да има ясно очертано ляво и ясно очертано дясно
Коментари Харесай

Корнелия: ПП ни открадна програмата, 2 дни молих Асен Василев да вдигне пенсиите!

Трябва да има ясно обрисувано ляво и ясно обрисувано дясно и да има конфликт на хрумвания. Докато бяхме в ръководството смятахме, че страната има роля в стопанската система и публичните връзки. Българска социалистическа партия управляваше министерството на стопанската система. Заздравихме държавните предприятия и изведохме България преди всичко. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред bTV.

" Ние левите, и това е идеологическа разлика с десните, считаме че страната има основни функции в някои сфери ", показа тя. 

" Политическа партия си присвоиха програмата на Българска социалистическа партия и го акцентираха тъй като бяхме в коалиция. Социалното министерство и стопанската система бяха отговорност на Българска социалистическа партия. Имахме 22 милиарда обществена стратегия в най-кризисното време. Това беше с помощта на Българска социалистическа партия.

Бяхме правилен сътрудник и не сме изнасяли разногласията си вътре ", сподели Нинова.  

" Спомням си по какъв начин две денонощния седяхме със обществения министър да убеждаваме Асен Василев, че би трябвало да вдигне пенсиите. Той не искаше. И най-после си го присвоиха ", описа тя. 

" Ние сме " за " мир и прекъсване на войната - да се договаря благодарение на дипломация и огромните сили и се радваме, че от ден на ден го чуваме даже в подтекста на европейските избори.

Жалкото е, че вредите към този момент са доста огромни. Европа пострада доста от тази война и би трябвало да се намери решение, което да е спокойно ", съобщи Нинова. 

Според нея Европа няма да почине, само че не може да продължи да съществува във типа, в който е в този момент. 

" Що се отнася до Зелена договорка, миграционна политика, незачитането на ползите на членките, нашите хора ще се борят. Предстои решение - решенията да се взимат с болшинство, което значи, че други страни могат да вземат решение ориста на България. Изключват те от вземането на решения, което беше принцип, който съществуваше в Европейски Съюз. 

Нинова показа и дали Българска социалистическа партия е готово да ръководи в коалиция с партията на Бойко Борисов. 

" Знаете, че от доста години главен политически конкурент е на Българска социалистическа партия е ГЕРБ. Получавали сме непрекъснато оферти от ГЕРБ. През 2017 година имаше и напън извън. Борисов ми предложи да стана ръководител на Народното събрание.

Отказахме и казахме на гласоподавателите си, че ще се борим с мафията и олигархията. На последните договаряния получихме покана и отказахме. Това е изменничество ", изрично сподели тя. 

" Не мога да допускам, че с тези хора седяхме пред Народно събрание и викахме " Борисов вън " и след това ги видях по какъв начин се редят пред кабинета му да му се молят. Служебният кабинет е кабинет на ГЕРБ. Това е Борисов и Главчев е реализатор на борисовата воля. 

Ако се повтори вид " сглобка " това ще е извънредно тежко за България. Абсурд да участваме. Мнозинство, но не напълно. Правителство, но не коалиция. Програма, но не стратегия.

Борисов прегръща, унищожава и изхвърля. Нито един път не помислиха за България. Ние сме единствената опция и доказахме, че работихме за всички хора ", приключи водачът на Българска социалистическа партия. 
ТЕМА преди 1 ден 3955 преди 1 ден 1534 преди 1 ден 2430
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР