В Твоят ден по Nova News д-р Николай Брънзалов, зам.-председател

...
В Твоят ден по Nova News д-р Николай Брънзалов, зам.-председател
Коментари Харесай

Д-р Брънзалов за ниската ваксинация: Ще има неприятни последствия за обществото ни

В " Твоят ден " по Nova News доктор Николай Брънзалов, зам.-председател на БЛС и персонален доктор, показа, че точно в този празничен ден би трябвало да осъзнаем, че имаме потребност от доста огромно национално обединяване, както и във всеки аспект на живота, в това число и по здравен проблем, какъвто е пандемията от COVID-19.

Според него другите отзиви за имунизацията и ковид даже измежду медиците са дали резултат и имунизацията у нас е на доста ниско равнище.

Отговорът за ниския % на имунизация не може да бъде еднопосочен, има справедливи и субективни аргументи. Но главният проблем е изявата на разнообразни персони с спорни отзиви, което не кореспондира с здравната просвета, съобщи доктор Брънзалов.

Той е уверен, че хората би трябвало да възприемат обективната действителност, а в случай че това не стане, ще има неприятни последици за българското общество.

Относно това дали имунизацията да бъде наложителна лекарят съобщи, че всеки шеф има интерес неговите чиновници да бъдат имунизирани, само че е и сигурен, че рано или късно ще се върнем до някаква нормалност и би трябвало да приемем съществуването на вируса, тъй като той няма просто да си отиде.

Но изрично съм срещу всяко обвързване, тъй като то води до още по-голяма опозиция. Разбирам обществото, в него се е събрала огромна доза яд, тъй като рестриктивните ограничения носят огромен дискомфорт на всеки един от нас, счита заместник-председателят на БЛС.

Д-р Брънзалов добави, че би трябвало да има държавници, които да слагат казуса с COVID-19 като проблем номер едно на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР