В цяла Северна Европа бяха отменени полети, а железопътни услуги

...
В цяла Северна Европа бяха отменени полети, а железопътни услуги
Коментари Харесай

Силна буря предизвиква нарушения в транспорта в Северна Европа

В цяла Северна Европа бяха анулирани полети, а железопътни услуги - прекратени, с връхлитането на мощна зимна стихия, съобщи ДПА.

Във Англия десетки полети бяха анулирани, а железопътните компании ограничиха придвижването на влаковете в очакване на пороен дъжд и мощни ветрове, заяви организация Прес асосиейшън, представена от Българска телеграфна агенция

В Шотландия трима души пострадаха, когато покривът на бирария се срути поради бурята, съобщи ПА. Очаква се бурята Сиара да е най-силната, блъснала страната от 2013 година, с пориви до 130 км/ч.

Метеорологичната работа предизвести за заливане на пътища и наводняване на здания, както и за заплаха от летящи парчета и високи талази в крайбрежните региони. На няколко места фериботите също стопираха придвижването си.

Германската метеорологична работа заяви, че бурята, която във Федерална Република Германия се назовава Сабине, ще доближи през днешния ден северните и централните елементи на страната, а Южна Германия - на следващия ден рано сутринта.

Очаква се ветрове със скорост до 120 км/ч. да повалят дървета, а уличното придвижване да бъде затруднено.

Германската железопътна компания " Дойче бан " разгласи тази заран, че от обяд нататък до някои крайбрежни райони и други области, за които се чака да бъдат най-силно потърпевши от бурята, влакове на дълги дистанции няма да се движат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР