Лидерите на Хамас не искат да видят какво се случва.

...
Лидерите на Хамас не искат да видят какво се случва.
Коментари Харесай

Мохамед Халаф, журналист: Хамас трябва да приеме реалността и да чуе какво искат самите палестинци

„ Лидерите на Хамас не желаят да видят какво се случва. Този план, който те имат, няма метод да се осъществя. Трябва да признаят действителностите. Реалностите какво желаят самите палестинци. Всички хора в Газа споделят, че към този момент са изтощени от тези войни и желаят да живеят спокойно и обикновено, както другите нации. “

Това разяснява в студиото на Euronews Buglaria журналистът Мохамед Халаф.
Гледах в една арабска новинарска телевизия един от водачите на Хамас. Той още живее във времената отпреди 50 години и не вижда какво се случва със самите палестинци в Газа. Те няма къде да живеят към този момент.
Мохамед Халаф, публицист

„ Всичко е разрушено. 35 хиляди към този момент са изгубили живота си, има100 хиляди ранени. А той продължава да приказва нелепости “, уточни той.

„ Нетаняху не желае тази война да свърши, тъй като сега, в който свърши, ще би трябвало да дава отговор на доста въпроси. Не единствено по отношение на обвиняванията, които имаше преди за корупционните схеми, само че и на въпроса по какъв начин позволи това да се случи. И освен той. И самите генерали и министри, които сега имат различия – и те би трябвало да дават отговор на доста от обвиняванията и въпросите, които са заложени към тях “, акцентира журналистът.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР