В свят, в който се дискутират до безкрайност културните норми

...
В свят, в който се дискутират до безкрайност културните норми
Коментари Харесай

Мини Маус заменя емблематичната червена рокля с панталон

В свят, в който се дискутират до безконечност културните правила във връзка с пола, една от най-емблематичните фигури влиза на гладиаторската сцена и този път носи панталони.

Става дума за дългогодишната фаворитка на Дисни – Мини Маус, която заменя знаменитата си алена рокля на точки за чифт панталони. Дисниленд Париж разгласи във вторник, че Мини ще носи панталони, основани от английската фешън дизайнерка Стела Маккартни за идното тържество във връзка 30-годишнината на тематичния парк.

Събитието стартира през март – най-женският месец, който въодушевява новия образ на анимационната героиня. Туитър акаунтът на Дисниленд открехна взор към новото облекло на Мини, което се състои от панталон в кралско синьо на черни точки и панделка в звук.

„ Стела Маккартни сътвори първия панталон на Мини Маус и той е просто луксозен “, гласи известието.

50-годишната дизайнерка, щерка на легендата на Бийтълс Пол Маккартни показа, че е изключително щастлива от предоставената й опция да премени героинята на Дисни.

„ Мини постоянно е имала особено място в сърцето ми “, споделя Маккартни. „ Споделяме едни и същи полезности. Това, което одобрявам в Мини, е фактът, че тя въплъщава щастието, себеизразяването, достоверността и че въодушевява хора от всички възрасти по света. Освен това тя има страховит жанр! ”

 

Stella McCartney has designed Minnie Mouse's very first pantsuit, and it's gorgeous #DisneylandParis30pic.twitter.com/jKSckBji36
— Disneyland Paris EN (@DisneyParis_EN) January 25, 2022
„ Този ​​нов взор върху нейните присъщи полка точки прави Мини Маус знак на напредъка за новото потомство “, изяснява тя. „ Тя ще го носи в чест на месеца на дамата през март 2022 година "

Мини Маус постоянно е била припознавана като фешън икона. Откакто дебютира дружно с Мики Маус в революционния анимационна късометражка „ Пароходът „ Уили “ през 1928 година, тя минава през редица визии, в това число и стилната фаза „ Totally Minnie “ в края на 80-те, когато се вдъхновява от Мадона (тя тогава също носи панталони) и пее „ Don't Go Breaking My Heart “ дружно с Елтън Джон.

>
10 стайлинг хрумвания с панталоните, поради които си коства да пренебрегнем дънките
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР