В социалните мрежи се появи брутално видео от аварията, която

...
В социалните мрежи се появи брутално видео от аварията, която
Коментари Харесай

Брутално видео от аварията тази сутрин във Варна, направо буйна река!

В обществените мрежи се появи брутално видео от повредата, която ставна в кв. " Бриз " в морската ни столица тази заран. На фрагментите се вижда по какъв начин водата безусловно няма спирачки и понася всичко след себе си, научи Varna24.bg .

Припомняме, че повредата породи тази заран на улица " Петър Скорчев “, на към 70 метра от мястото, където преди по-малко от месец отново се скъса магистрален тръбопровод. Тогава ВиК-Варна изиска от страната да бъдат отпуснати средства за замяна на стъклопластовата тръба в рисковия сектор с железна. 

По-късно от пресцентъра на ГЕРБ във Варна разпространиха до медиите писмо, с което централата упорства за незабавната оставка на шефа на " ВиК - Варна " ООД инж. Веселин Русев. 

Кметът на Варна – Иван Портних, също изиска оставката на шефа на ВиК-Варна, само че дружно с нея и на министъра на Министерство на регионалното развитие.

" Тъй като ВиК – Варна е сдружение с мажоритарен притежател страната – посредством Министерството на районното развиване и благоустройството, упорствам и за оставката на министър Иван Шишков! ", написа Портних в обществената мрежа Facebook.

" Възраждане " от своя страна желаеха оставката на кмета на Варна. 

Повече можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР