В САЩ най-популярните автомобили са пикапите, там те са често ...

В САЩ най-популярните автомобили са пикапите, там те са често

Renault Megane Cabrio е много по-практично от пикап

В Съединени американски щати най- известните коли са пикапите, там те са постоянно употребявани заради няколко аргументи , една от които е опцията им за товарене на по-обемисти предмети. В Европа, макар че , нещата стоят по малко по- друг метод и пикапите не са даже толкова постоянно срещани. Изглежда, че няма смисъл от тях, откакто един кабриолет би приключил същата или даже по- положителна работа, когато би трябвало да се натоварят няколко PVC тръби.

Интересната позиция , снимана на видео се разиграва в Румъния, а лидерът на второ потомство Renault Megane Cabriolet употребява по най-практичния метод своето возило без покрив. Клипчето с времетраене от над 5 минути посочва по какъв начин лидерът на френското кабрио е натоварил няколко тръби и препуска по румънските улици без никакво терзание .

Дори дъждът, който се излива не спира шофьорът на Renault-то да свърши работата с която се е захванал. Не сме сигурни само по какъв начин стоят нещата със законовите разпореждания за товара, който стърчи по-горе , само че за това по-скоро ще се погрижат румънските управляващи .


Източник: fakti.bg