Три агресивни жени плакаха в съда днес, докато запис от

...
Три агресивни жени плакаха в съда днес, докато запис от
Коментари Харесай

Банда агресивни жени плачат в съда, докато се показват кадри от ужасяващи престъпления

Три нападателни дами плакаха в съда през днешния ден, до момента в който запис от мобилен телефон - който една от тях направи - на нападението им против млада жертва беше показан на арбитър.

21-годишната Надя Губран заговорничи с най-хубавата си другарка Аля Дахшан, също на 21 години, да отвлекат здравна сестра в детската градина, за която те имаха вяра, че е разменяла известия в Snapchat с мъж, към който тя се интересува. Съдът разбра, че са вербували Лейла Обад, 20, с цел да извърши засадата, до момента в който жертвата се разхождаше из Сефтън Парк, Мърсисайд, на 21 март предходната година.

Те отвлякоха 23-годишната жена, закараха я в насаме място и я атакува, фрагменти от които бяха излъчени в Кралския съд на Ливърпул през днешния ден. В него жертвата може да бъде забелязана на земята в гориста околност, вдигнала ръце, до момента в който е била неведнъж удряна и ритана.

Един от нападателите може да се чуе да крещи към нея: „ Да, да, да, мамка му. Следващия път не се забърквай с араби, гледай в камерата и кажи с араби. "

Бях...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР