Убиец кимна, докато държеше Коран в ръцете си, когато беше

...
Убиец кимна, докато държеше Коран в ръцете си, когато беше
Коментари Харесай

Смразяващата реакция на убиеца, когато той е осъден за намушване с нож от засада за сделка с наркотици

Убиец кимна, до момента в който държеше Коран в ръцете си, когато беше наказан на пожизнен затвор през днешния ден за убийството на мъж при нахлуване от засада за договорка с опиати изчезна неверно.

Мохамед Касим, на 24 години, намушка Ричард Хопли във Фолксваген Пасат, удар, който отряза петото ребро на жертвата, преди да влезе в сърцето му. Съдът изслуша Касим, който е наркоман, и още трима мъже възнамеряваха да ограбят дилър, само че когато последва битка, Касим нанесе един удар с нож в гърдите на господин Хопли, 43, който возеше доставчика на опиати в близост град.

Обвиняемият беше приет за отговорен в ликвидиране и скрит план за обир и, до момента в който беше затворен в Кралския съд на Бирмингам по-рано през днешния ден, Касим кимна, до момента в който държеше Коран в ръцете си.

Определяйки присъдата, арбитър Пол Фарер KC сподели, че Касим е играл „ централна роля “ в проекта за плячкосване на наркодилъра. Той постанови, че по време на намушкането е „ възнамерявал да убие “ господин Хопли, само че призна, че не е посредничил авансово в убийството м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР