В редакцията на Narod.bg се получи информация за нагласен избор

...
В редакцията на Narod.bg се получи информация за нагласен избор
Коментари Харесай

Скандал в Narod.bg: Как се става съдия в България? Като познаваш член на изпитната комисия и сте от един и същи град

В редакцията на Narod.bg се получи информация за нагласен избор на арбитър от неотдавна извършени състезания, проведени от Висшия правосъден съвет. Разполагаме със фотоси на претендент за арбитър, който вечерта преди устния изпит си пие питието с член на изпитната комисия. Срещата е на няколко стотин метра от храма на Темида – Съдебната палата.

 В идната публикация столовете и масата няма да са празни, а ще покажем непосредствено лицата на съдията – член на изпитната комисия и претендентът за магистрат

Двамата са от един и същи град и пристигнали дружно в София. Дали са нощували и дружно в един и същи хотел занапред ще ви разкажем. Историята заслужава вниманието на Висш съдебен съвет, а за какво не и на прокуратурата и способените органи. Към фотографията, на която двамата си пият драговолно питието, е прибавен и лист хартия с ръкопис от положения преди този момент писмен изпит от претендента. Същият лист е послужил на магистрата при инспекцията на проблема и теста, с цел да може да разпознае работата на кандидат-съдията и по този начин още тогава да завиши оценката му.

 Очаквайте фрагменти с основните герои, които разпиват на метри от Съдебната палата

Реклама

Естествено при една инспекция или следствие графологична експертиза ще потвърди дали почеркът на листа, получен в редакцията ни, и този на писмената работа са едни и същи. Имената на съдията – член на изпитната комисия, одобрена с решение на Висшия правосъден съвет и претендент –съдията, явил се на изпита, се пазят в редакцията. Те, дружно със фотографията и листа с първите фрази от всички въпроси на изпитния проблем, ще бъдат оповестени в идващ материал, а също по този начин и предадени на способените институции.

Любопитна детайлност е, че някогашната фамилна половинка на кандидат-съдията е престъпно проявено и осъждано лице. За него ще ви разкажем в допълнение с каква незаконна активност се занимава, както и с хора от кои други страни работи. Има данни, че двамата не престават да подържат връзки. Дали и съдията, член на изпитната комисия, реализира чадър на някогашната половинка, правораздавайки в същия град, дали и по тази причина кандидат-съдията, класиран с отлични оценки става магистрат, с цел да прикрива незаконната активност на някогашната си половинка – все въпроси, на които ще оставим съответните служби да намерят отговор. Това е повода към този момент да не публикуваме материалите и имената на двамата герои.

За страдание това е още едно доказателство по какъв начин магистратската кариера стартира със зависимости още при назначението в правосъдната система. При такива дейности на почитан дълготраен арбитър за каква правосъдна промяна може да се приказва? И до момента в който в този момент всички са вперили очи в прокуратурата и свадите там, очевидно в съда се прокарват комфортни кандидат-съдии, които по-късно ще бъдат послушни във взимането на „ самостоятелни “ решения, с които вземат решение човешки ориси.

Редакцията на Narod.bg ще се постарае това да не бъде позволено и ще следи каква ще бъде реакцията на способените органи в страната ни. Дали ще бъде стартирано следствие, дали съдията ще бъде отхвърлен от работата от съответния съд, дали ще бъде анулирана работата и съответното назначение на кандидат-съдията и какви санкции ще получат.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР