В Района прокуратура в Пловдив сме силно обезпокоени от зачестилите

...
В Района прокуратура в Пловдив сме силно обезпокоени от зачестилите
Коментари Харесай

Прокуратурата в Пловдив: Родители, гледайте си децата!

В Района прокуратура в Пловдив сме мощно обезпокоени от зачестилите в последно време прояви на малолетни и малолетни, заяви на брифинг прокурор Атанас Илиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " Наскоро имахме случай, когато 10-годишни деца слагаха камъчета на линията , с цел да видят какво ще стане. Ще създадем всичко допустимо това да не се трансформира в наклонност, защото е плашещо! “, сподели Илиев и прикани родителите да бъдат деликатни и да възпитават децата си и да не оставят това на полицията и прокуратурата.

Прокурор Илиев подсети на родителите да бъдат изключително деликатни и да упражняват надзор над децата си и в този момент, по време на коледните и новогодишни празници, с цел да няма нелепи произшествия. " Нека подрастващите знаят, че една на тип почтена детска  игра може да докара до редица беди в бъдеще и дано не си мислят, че няма да бъдат разкрити ", сподели още Атанас Илиев.

Районният прокурор Чавдар Грошев също моли да се прокламира в обществото, че боравенето с такива револвери води до огромни рискове. Това е една доста рискова игра и може да докара до непоправими последствия.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР