Община Варна обявява четири конкурса за организации, които да предоставят

...
Община Варна обявява четири конкурса за организации, които да предоставят
Коментари Харесай

Община Варна с важно съобщение

Община Варна афишира четири състезанието за организации, които да дават профилирани обществени услуги. Те са предопределени за разнообразни групи – деца със специфични потребности, пълнолетни лица с повредено зрение, възрастни хора в нетрудоспособна възраст, както и откриване на Ресурсен център за пълнолетни лица в неравностойно състояние. Кандидатите би трябвало да дават дейностите си на територията на община Варна. Документи за присъединяване се одобряват до 17:30 ч. на 13.08.2024 година

Първите три услуги са за " Център за обществена рехабилитация и интеграция “. Първият от тях е с потенциал 60 места, като услугата е предопределена за деца със специфични потребности, техните фамилии и близки. Вторият център, който би трябвало да е с потенциал 40 места, е за пълнолетни деца с повредено зрение и техните фамилии. Третият център е за възрастни хора в надтрудоспособна възраст и е с потенциал 45 места. И в трите центъра би трябвало да са дават разнообразни обществени услуги " Информиране и консултиране “, " Застъпничество и ходатайство “, " Терапия и рехабилитация “, " Обучение за придобиване на умения “, както и " Подкрепа за придобиване на трудови умения “, " Общностна работа “.

Четвъртата услуга " Ресурсен център “ (капацитет 30 места) е с целева група пълнолетни лица в неравностойно състояние в спешна обстановка или с нужда за превъзмогване на такава обстановка. И тук в условията е посочено да се дават услугите " Застъпничество и ходатайство “, " Общностна работа “, " Терапия и рехабилитация “, " Обучение за придобиване на умения “, " Подкрепа за придобиване на трудови умения “ и " Общностна работа “.

Обявата за осъществяване на състезанието с изискванията за присъединяване са оповестени на формалната интернет страница на Община Варна - https://www.varna.bg/bg/2490. За спомагателна информация: Миглена Димитрова - основен контрольор " Социални стратегии и планове “, Дирекция " Социални действия “ към Община Варна, тел. 052/820 537.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР