С остригана почти до нула номер глава се появи Евелин

...
С остригана почти до нула номер глава се появи Евелин
Коментари Харесай

Напълнял и плешив: Вижте как се предаде Брендо на властите – Снимка)

С остригана съвсем до нула номер глава се появи Евелин Банев – Брендо пред вратите на Софийския  затвор. И може би поради яката горещина той е нахлупил на главата си шапка с козирка, с цел да се защищити от мощното слънце което жули от сутринта.

Преди десетина годни Брендо се появяваше в съвременен тип на многото си правосъдни каузи, само че в този момент той бе избрал да се издокара с риза на каре в композиция с панталон и спортни маратонки Очевидци настояват, че има напомнял на Кърт Кобейн, по този начин се носеше китаристът на паметната група „ Нирвана ”.

На фотосите се вижда, че търсеният от години Евелин Банев е леко се е ошишкал като е качил няколко кг от горната страна си спрямо последния път когато бе видян обществено.

Според слуховете най-малко 2 от новите парламентарни групи в Народното събрание са под въздействието на търсения за 6-годишана присъда Кокаинов крал за пране на пари. А това са новата Партия Величие и някои елементи от ДБ/ДСБ и ПП-ДБ.

Поне за момента дейностите на Брендо се дефинират като умни тъй като зад тила си крие авторитетни другари.  А дали ще има пръст в нова сглобка следва да разберем.

Източнци:Лупа.бг, ПИК.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР