В Pulse Fitness & Spa Platinum спортувате в условия от

...
В Pulse Fitness & Spa Platinum спортувате в условия от
Коментари Харесай

Фитнес в Хаджи Димитър – Разнообразие от нов мащаб

В Pulse Fitness & Spa Platinum спортувате в условия от нов мащаб. Разположен в софийския квартал „ Хаджи Димитър “, това е мястото, на което ще се насладите на същински ново преживяване. Клубът изпъква с богат избор от уреди, зали и групови занимания. И това не е всичко! Благодарение на неповторимата си панорамна скай спа зона, този ви дава опция да се насладите на единствена по рода си панорама към полите на Витоша и цяла София.

[metaslider id= “20450″]

По доста от всичко

Голямото многообразие разграничава тъкмо този фитнес в Хаджи Димитър от всички останали. Tук ще намерите богат избор от съвременни уреди. Освен това, се оферират голям брой от групови занимания като Cross Functional Boot camp, Pilates, P.BoxX и даже най-хитовата подготовка: въздушна йога. Също по този начин обектът разполага с разнообразни зони за всеки вид подготовка: силова, кардио, функционална и даже бокс зала, както и специфични пространства за Cross Training и Spinning, и не на последно място превъзходни съблекални.

 Фитнес в Хаджи Димитър - Разнообразие от нов мащаб

Мащаб и шир

Именно този фитнес в Хаджи Димитър разполага с нужния шир, който да ви накара да се чувствате удобно, създавайки неповторимо чувство за разкош. Голямата повърхност на зоните, на съблекалните, както и големият паркинг дават опция за качествени тренировки и релакс, защото постоянно обезпечават нужното пространство, с цел да спортувате или употребявате спа зоните свободно.

 Фитнес в Хаджи Димитър - Разнообразие от нов мащаб

Екстра изкушения

Обектът предлага голямо многообразие от екстри за клубните членове: солариум, протеинов и фреш бар, магазин за хранителни добавки и магазин от веригата Балев Био.

Pulse Fitness & Spa Platinum е мястото за всеки, търсещ спорт преживяване от ново равнище. Богатото многообразие, мащабът на клуба и предлаганите екстри ще трансфорат тренировките ви в същинско наслаждение. В същото време панорамната панорама ще ви обезпечи първокласно преживяване, което няма да забравите!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР