Идвайки в София с обществен транспорт - на разходка или

...
Идвайки в София с обществен транспорт - на разходка или
Коментари Харесай

В София вече има гардероб за съхранение на багаж, къде се намира и какви са цените

Идвайки в София с публичен превоз - на разходка или по работа, поражда потребността от място за предпазване на куфари и обемен багаж. Вече има такова място в града - в самия център, на метростанция Сердика. LockStars е оборудване за предпазване на багаж на самообслужване, което се намира на метростанция Сердика, откъдето има директни линии до летище София, автогара и жп гара, написа bTV.

Можете да наемете шкафче за няколко часа или за няколко дни. 

Ето по какъв начин работи: 

1. Изберете празно шкафче и поставете багажа си; 

2. Затворете вратата, до момента в който се заключи; 

3. Платете с карта;

4. Вземете билетчето.

Мястото за съхранение на багаж работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Събирателният пункт е постоянно отворен, не затваря даже на национални празници, в това число Коледа и Нова година.

Как да влезете? 

Външната врата е отворена за свободен достъп от 06:00 до 22:00 ч. всеки ден. Не са нужни входни кодове за сигурност на багажа ви. Ако желаете да влезете в помещението за предпазване на багаж по това време, просто натиснете бутона на интеркома на входната врата и денонощен телефонен център ще ви отвори отдалечено вратата. 

Гардеробът за предпазване на багаж в София предлага 3 разнообразни размера шкафчета, с цел да подсигурява, че ще намерите идеалното място за багажа си.

От размер L, който побира ръчен багаж и една чанта или две раници, до извънредно огромен размер Jumbo XL-B, който побира до 9 чанти/раници или 2 извънредно огромни куфара.

Размер L - 35 x 42 x 65 см

Размер XL - 35 x 90 x 65 см

Размер XL-B - 55 x 90 x 65 см

На разположение е в допълнение помещение за предпазване на спортно съоръжение като ски, сноуборд, колела или по-големи предмети.

Какви са цените?

Услугата предлага гъвкави почасови наемни цени, които зависят от продължителността на прилагане и размера на шкафчето. Не се начисляват дневни или 24-часови наемни цени. Плаща се единствено за интервала, през който се употребява шкафчето.

Цени за размер L

6,90 лева (около 3,50 евро) за първите 4 часа + 0,90 лева (около 0,45 евро) за всеки идващ час

Цени за размер XL

11,90 лева (около 6 евро) за първите 4 часа + 1,40 лева (около 0,70 евро) за всеки идващ час

Цени за размери XL - B

15,90 лева (около 8 евро) за първите 4 часа + 1,90 лева (около 1 евро) за всеки идващ час

Когато депозирате багажа си, плащате за първите 4 часа (минимална дълготрайност на наема). Ако желаете да наемете шкафчето за повече от 4 часа, когато се върнете да вземете багажа си, сканирайте билета си и системата LockStars ще изиска да платите в допълнение за всеки спомагателен час след 4-тия час. 

Можете да наемете шкафче за багаж за най-много 72 часа.

Сигурно ли е да оставите багажa си в дрешника за предпазване? 

Съоръжението за предпазване заключва багажа ви в сертифицирана система от шкафчета, устойчива на щурм и вандализъм, създадена в Германия. Тя се ръководи от умна заключваща система, която разрешава отваряне на вратата на шкафчето само след сканиране на неповторимия QR код върху билета ви. Вратите на шкафчетата и електронните ключалки са направени от сертифицирана неръждаема стомана. 

Съоръжението е оборудвано с 4 HD камери и е под 24-часово наблюдаване както от прът център, по този начин и от локална охранителна компания. Операторите за обслужване на клиенти разполагат с директна линия към локалния полицейски сектор наоколо. Съоръжението е ситуирано в зона с оптималната сигурност, заради непосредствената му непосредственост до постройките на Народното събрание, Президентството и Министерския съвет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР