В престижната класация са селектирани близо 40 компании от цял

...
В престижната класация са селектирани близо 40 компании от цял
Коментари Харесай

Български ИТ компании са финалисти в надпреварата за международните награди GSA Global Sourcing Awards

В влиятелната ранглиста са селектирани близо 40 компании от целия свят
Глобалната аутсорсинг асоциация (Global Sourcing Association, GSA) разгласи фирмите, които тази година ще се състезават за влиятелните оценки GSA Global Sourcing Awards. Наградите се връчват за принос в аутсорсинг промишлеността и за тях аплайват софтуерни и аутсорсинг компании от целия свят.

Тази година за влиятелните оценки са селектирани близо 40 компании, като към 10% от тях са български или правят активност в страната, което прави България измежду страните с най-силно показване в конкуренцията. Най-номинираната българска компания е Програмиста ЕАД, която се отличава с номинации в общо 4 категории – Service Provider of the Year, Software Vendor of the Year, Excellence in Corporate Social Responsibility, Customer Experience provider of the Year.

„ За нас е чест да сме включени в тази влиятелна ранглиста и да работим наедно с толкоз мощна, стимулирана и способена конкуренция. Номинациите потвърждават, че страната ни се постанова все по-устойчиво като районен водач и генератор за висококачествени услуги в региона на ИКТ. Все повече български компании показват професионализъм на международно равнище и притеглят световни клиенти, които осъществят огромни планове в България и изнасят цялостни процеси и услуги. Стремим се да сме главен участник в този развой “, споделя Димитър Манчев, Изпълнителен шеф на Програмиста ЕАД.  През последните две години компанията е притежател на редица награди от БАСКОМ, Българската аутсорсинг асоциация, БАИТ и медийни планове за бизнес достижения, корпоративна обществена отговорност и ръководство на човешките запаси.

Церемонията по награждаването е част от огромния годишен конгрес Global Sourcing Summit and Awards, който се провежда от Global Sourcing Association (GSA) и се организира за девета година. През 2016 година хазаин беше България, през 2018 година събитието ще се състои на 1-3 октомври 2018 година в Кейптаун, Южна Африка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР