Лидерите на ПП, след това което казаха, много трудно ще

...
Лидерите на ПП, след това което казаха, много трудно ще
Коментари Харесай

Румен Христов: Много трудно ще подкрепим министри на ПП-ДБ

Лидерите на Политическа партия, по-късно което споделиха, доста мъчно ще бъдат подкрепени от нас. Това го сподели господин Борисов, споделям го и аз. Мъдрото държание през този интервал беше на сътрудниците от " Демократична България ". Ние имахме доста несъгласия с тях, те бяха умерените и мъдрите и заслужават да получат поддръжка за изпълнителната власт, да вземем за пример. Това съобщи в ефира на  заместник-председателят на ПГ " ГЕРБ-СДС "  Румен Христов. 

Румен Христов разяснява обвиняванията на ПП-ДБ, че Делян Певски управлява процесите в ГЕРБ, дали това важи и за Съюз на демократичните сили?

" Категорично не, господин Пеевски има своето въздействие, той въпреки всичко е водач на една одобрена партия, от известно време е ръководител на ПГ, болшинството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имаше потребност от поддръжка във връзка с конституционните промени, по безапелационното заставане на страната на Украйна и наказание на експанзията в Русия и така нататък Това, че имаше съдействие сред нас и Движение за права и свободи, аз не виждам нищо неприятно. Аз не съм ходил в кабинета на господин Пеевски, за разлика от тях ", сподели Румен Христов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР