В предишни въплъщения Телецът е бил чувствителен и неуверен в

...
В предишни въплъщения Телецът е бил чувствителен и неуверен в
Коментари Харесай

Кармата на Телец

В предходни въплъщения Телецът е бил сензитивен и нерешителен в себе си флегматик. Ако страстите са останали в предишното, тогава нерешителността и флегматичността са пренесени и в този живот. Във всичките си предходни инкарнации този зодиакален знак е бил доста схватлив и актуалният му живот е един тип урок за него, който да го научи да се оправя с неговите страхове, усеща и пристрастености и да не бъде воден от възприятията и страстите си.

Телецът носи редица негативни привички от предишното: колебливост, забавеност, некадърност за взимане на бързи и ясни решения. Ако в този живот се научат да се борят със своите нездравословни черти и могат да принудят съзнанието да управлява сърцето, а не противоположното, те ще изпълнят своята кармична цел.

В настоящето олицетворение на Телец къщата им е от огромно значение, което за тях е същинска цитадела и най-удобното място в света. На дома си гледа като на свещена територия. Домашния уют и фамилните полезности той цени повече от всичко. Не на последно място са възприятията, парите и удобството. Кармата на дамата Телец е през целия ѝ сегашен живот да устройва личното си гнездо и да построи мощни взаимоотношения.

Една от значимите кармични задания на този знак е към краткотрайните компликации и неуспехи да се отнасят умерено. Ето за какво ориста постоянно изпраща тествания за мощ и устойчивост на Телец под форма на нещастна обич, финансови усложнения, липса на самопризнание от другите. Ако осъзнае, че всичко, от което в действителност се нуждае, към този момент е в него - той ще се научи да употребява краткотрайните компликации като мощен тласък за по- нататъшно развиване. Но в случай че продължава да губи надзор над себе си, при приближаването на най-малката заплаха и непрекъснато да се оплаква, че му липсва нещо, кармата на Телец ще остане нещастна за цялостен живот.

Основните кармични връзки на този зодиакален знак се демонстрират посредством тези хора, от които зависи финансовото благоденствие. Това би могло да бъде началник или сътрудници по работа, хора, посредством които Телец построява кариерата си, сътрудник или другари, на които човек от този знак разпорежда избрани очаквания. Но в това време е доста значимо за него да разбере, че не може да построи мощни взаимоотношения само на материалния интерес. Така да вземем за пример, дамата Телец, която е омъжена по сметка, може да бъде доста нещастна, тъй като с цел да се обогати за сметка на друго лице, тя ще би трябвало да заплати скъпо по-късно. Колкото повече Телецът се опълчва на бедността вътрешно и външно, толкоз повече Съдбата го притиска. Той би трябвало да разбере: спокойствието и увереността могат да бъдат открити единствено в себе си, а не във външния свят. И би трябвало да разбере, че смисъла на човек като субект не се дефинира от положението на неговата банкова сметка. Ако откри силата да се откаже от това, от което не се нуждае, то пред него ще появяват нови хоризонти.

Основната кармична задача на Телец е да се научи да бъде признателен на вселената за всичко, което му дава. Ако човек роден под този знак, знае по какъв начин да оцени това, което има и не не помни да благодари на висшите сили за него, той ще бъде доста благополучен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР