В последните дни видяхме активизация на заместника и основен спонсор

...
В последните дни видяхме активизация на заместника и основен спонсор
Коментари Харесай

Кой е „мъжът до Цветанов“ и какво общо има US милионерът с Моника Валериева?

В последните дни видяхме активизация на заместника и главен спонсор на Цветан Цветанов, който се появява на екран в цели две излъчвания в границите на три дни. Павел Вълнев е специфичен посетител не на кого да е, а на двама от най-шумните антиправителствени викачи – Сашо Диков и Миролюба Бенатова, написа.

Преди два дни се появи промо във Facebook страницата на предаването на Сашо Диков по „ Евроком “, рекламиращо „ първото телевизионно изявление на първия американски милионер, който влезе в българската политика “.

Лустрото, което Диков има намерение да изсипе върху облика на Вълнев не е изненадващо, като се има поради, че съгласно клюки в BiT журналистът взимаше 14 хиляди лв. на месец заплата.



Според анонса на „ Евродиков “ „ първото телевизионно изявление на първия американски милионер, който влезе в българската политика “ ще бъде излъчено на 4-ти декември, петък. А в събота, още веднъж по „ Евроком “, ще бъде излъчено първото издание на един от учредителите на партията на Цветан Цветанов – Горан Благоев.

Да, само че предпремиерата на Вълнев към този момент се състоя при колежката на скиора-репортер – Миролюба Бенатова.

В шоуто на Бенатова нощес Вълнев бе показан като „ мъжът до Цветан Цветанов “ – прякор, който евентуално ще го преследва цялостен живот.

Беше показан като млад и сполучлив предприемач, а не като камериер и охранител, прокиснал 9 години незаконно в Америка.

Какво разбрахме от вчерашното присъединяване на заместника на някогашния втори в ГЕРБ?

- Не счита да купува избори

- Смята, че точно той е алтернативата, тъй като е млад и съумял предприемач

- Според него Цветанов, който беше отхвърлен като вътрешен министър и заместник-председател на ГЕРБ, е един от най-успешните и готови политици

- По думите му, единствената работеща институция у нас е президентската. (По Конституция нямаме такава институция като „ президентство “, имаме „ президент “)

- Чистосърдечно признава, че е прокиснал в Америка незаконно

- Всички институции са на Движение за права и свободи (А „ президентската “?)

- Не се съмнява, че след март месец ще е вътре в Народното събрание и ще има дотация и действително финансиране от страната

- „ Републиканци за България “ не е партията на Цветанов

- Харесвал е Бойко Борисов като човек и водач, към този момент не го харесва

- Спонсорирал е турне на Слави Трифонов, само че Слави не е толкоз квалифициран, колкото Цветан Цветанов

Какво не ни сподели Павел Вълнев за себе си, до момента в който отсреща му премигваше с очи на кошута Миролюба Бенатова?

Бившите притежатели на „ свободната “ телевизия BIT – Павел и Румен Вълневи са „ американската дясна ръка “ на Цветан Цветанов при учредяването на партията му „ Републиканци за България “. Но какво се крие зад мантрата, че Вълневи са американски милионери, напуснали България с по една торба облекла.

Дали зад тези „ медийни заготовки “ не прозират схеми за милиони?

В медийното пространство се появи неведнъж неофициална информация, че Вълневи са разследвани за пране на пари. До този миг към момента няма публично доказана информация дали това фактически е по този начин.

Но съгласно осведомени такова следствие най-вероятно следва.

След като братя Вълневи сътвориха и небрежно унищожиха една цяла телевизия, сега те дават поръчки, че са се насочили към закупуване на медии от онлайн пространството. Според няколко изявления в разнообразни медии все още те към този момент са притежатели на няколко уеб страницата за най-вече подправени вести и клюки, зад които стоят подставени лица.

Vestnik.eu написа следното „ По информация на наши източници една такава медия е появилият се неотдавна уебсайт Narod.bg. Същият през последните месеци се демонстрира като извънредно опозиционна медия, чиято съществена характерност се съдържа в задачата – „ Бой по Бойко Борисов! “

Този „ пердах “ обаче е добре миксиран с един куп слама и изцяло измислени истории. Тук-таме има фактически съществени разкрития, само че огромна част от наличието на въпросната медия е най-обикновен жълто-кафяв бълвоч.

Основни герои на страниците на уеб страницата Narod.bg, с изключение на самият Борисов, са и всички останали от близкото обкръжението на сегашния министър председател. Атаките против тях са безкомпромисни, а обстоятелствата са професионално омешани с цялостни измислици.

Единственият човек, за който няма неприятна дума във въпросния уебсайт е Цветан Цветанов. За сметка на това, всички, които са против Цветанов са подложени на жесток медиен тормоз. Прави усещане, че на страниците на въпросната медия постоянно се популяризират изявленията на Васил Божков.

Публикацията продължава със следното изказване: „ Наш източник твърди, че преди по-малко от месец „ Тандемът “ е сключил контракт за „ медийно обслужване “ със уеб страницата на журналиста Огнян Стефанов – frognews.bg.

Договорът бил със период до идните парламентарни избори, а месечната вноска била толкоз ниска, че разумно поражда въпросът, по какъв начин по този начин Цветан Цветанов накара един от досегашните си най-големи медийни врагове да проработи за него против жълти стотинки?! “
Кой е Павел Вълнев?

Завършил е икономическото си обучение в Смолян и в УНСС.

През 2002 година отпътува на бригада в Америка и работи като камериер и охранител. С брат му остават незаконно в Съединени американски щати девет години, изхранва се като кара камион.

Към днешна дата братя Вълневи имат логистична компания, 600 тира, авто сервиз, хранителен магазин и завод за месообработка. Собственици са на вестник „ Български глас” в Чикаго.

Факт е, че имат няколко дарителски акции. Кои са те:

- Подпомагат „ Ансамбъл Българе” с 10 000 $

- Подпомагат събитие в Чикаго „ 70 години Национална спортна академия” с 15 000 $

- Даряват 22 таблета на българското учебно заведение „ Джон Атанасов”

- Подпомагат съществуването на български тимове в Чикаго по футбол и волейбол

Интересна е историята на Павел Вълнев в Българския търговски указател, където с изключение на Би Ай Ти попадат компания за търговия с парцели и компания за козметични услуги, която имат дружно с една от най-известните плеймейтки Моника Валериева.

Какво общо имат един американски милионер и едно момиче, което е известно с фриволно държание и голи фотоси?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР