Когато едно семейство реши да направи ДНК тестове за забавление“,

...
Когато едно семейство реши да направи ДНК тестове за забавление“,
Коментари Харесай

Майка, направила ДНК тест „за забавление“, открива, че е отглеждала непознат син в продължение на 12 години

Когато едно семейство реши да направи ДНК проби „ за развлечение “, майката в никакъв случай не е планувала бомбата, която ще бъде разкриха в следствие - най-малкият им наследник в действителност бил непознат.

Дона Джонсън и брачният партньор й Ванър направиха ДНК проби дружно с двете си момчета - Ванър-младши, на 18, и Тим, на 12. Тя изясни, че са създали теста „ за развлечение “, с цел да открият повече за своето завещание. Но когато получиха резултатите, Дона беше шокирана. „ Четейки резултатите от ДНК тестванията онлайн, взех решение, че е станала неточност “, написа тя в The US Sun.

Ванър е татко на най-големия им наследник, само че резултатите сочат, че бащата на най-малкия е незнаен. Дона се опита да разбере какво значат резултатите, когато имаше миг на „ отвратителна изясненост “. Тя осъзна, че в клиниката за ин витро оплождане би трябвало да е имало комплициране.

Ванър и Дона от Солт Лейк Сити, Юта, се срещат в гимназията и се женят през 2003 година Двойката има първия си наследник, Ванър младши и бяха разчувствани да имат още...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР