Търсите евтина почивка? Фирмата за пощенски и финансови услуги Post

...
Търсите евтина почивка? Фирмата за пощенски и финансови услуги Post
Коментари Харесай

България, Япония и Египет попадат в класация на Обединеното кралство за 7 най-евтини туристически дестинации за 2024 г.

Търсите евтина отмора ? Фирмата за пощенски и финансови услуги „ Post Office “, намираща се в Обединеното кралство, разгласява нов отчет , който слага фокус върху някои от най-достъпните ваканционни дестинации за 2024 г . Годишното изследване е предопределено за туристи от Обединеното кралство, макар че всеки, който желае може да се възползва от този лист.

Докладът разпознава някои от най-достъпните ваканционни места посредством проучване на валутите, локалните разноски и нужните такси за гости измежду 40 желани дестинации по целия свят. Проучването прави оценка местата благодарение на барометър , който регистрира цената на 8 неща от „ първа нужда “ за туристите: бира, кафе, кола, вода, вино, слънцезащитен крем, репелент против инсекти и вечеря с три ястия.

Освен това отчетът дава прилична визия за това къде пасажерите ще похарчат най-вече пари . Ето седемте най-евтини дестинации за 2024 година, които оферират най-голяма стойност за пътешестване, като подредени от низходящ към прогресивен ред.

1. „ Слънчев бряг “, България

Пътни разноски дневно: $78,26 . „ Слънчев бряг “, ситуиран на българското Черноморие, е издигнат като курортен град за български фамилии през 50-те години на предишния век и с течение на времето се трансформира в най-популярната туристическа дестинация в страната . Поради разрастването на обитаемото място с течение на времето, в този момент то предлага на почиващите извънредно необятна гама от благоприятни условия, включващи картинг, пейнтбол, казина, питейни заведения, нощни заведения и голям аквапарк.

Освен това тази евтина дестинация има прелестна брегова линия , до която са ситуирани високи хотели и включваща прелестно синьо море, както и дълъг песъчлив плаж. Що се отнася до нощния живот, курортът е прочут със своята клубна сцена. С многолюден нощен живот и налични цени, това е превъзходен вид, в случай че пътуващите желаят да излязат с другари с стеснен бюджет.

2. Шарм ел-Шейх, Египет

Пътни разноски дневно: $76,86 . Шарм ел-Шейх е известна дестинация за екотуристи и гмуркачи заради богатия си морски живот и стотици коралови рифове в Червено море. През последните няколко десетилетия туристическата промишленост в този град на Синайския полуостров се разрасна бързо , което докара до появяването на първокласни курорти и изискан нощен живот.

Шарм ел-Шейх, прочут със своята досегаемост , се откроява като една от най-евтините дестинации през 2024 г ., предлагайки набор от бюджетни действия. Гмуркането с шнорхел в кристално чистите води на Червено море са наложителни неща, показващи цветни коралови рифове, гъмжащи от морски живот.

Екскурзиите на сушата, дегустирането на египетската кухня и обиколка на оживените пазари на Стария Шарм обезпечават богати културни преживявания, без да нарушават бюджета. Освен това, преходът през планината Синай , предлагащ спиращи дъха гледки към изгрева, е евтино, което трансформира Шарм ел-Шейх в съкровищница от налични, само че незабравими преживявания.

3. Алгарве, Португалия

Пътни разноски дневно: $74,76 . Регионът Алгарве в Португалия, който предлага просвета, история и живописна хубост на надалеч по-ниска цена, в сравнение с през миналите години, е една от най-евтините дестинации за 2024 година, предлагаща най-голяма стойност като пътешестване . Пътуващите, които търсят евтина, само че стимулираща отмора, ще открият, че Алгарве е изискана дестинация със своите окъпани от слънце плажове, старинни села и апетитни морски блага.

Красивите плажове на Алгарве са харесвани от хора по целия свят. Това е изключително правилно, в случай че пътуващите ще пътуват в разгара на лятото. Дори с възходящата известност на Алгарве, този безоблачен район на Португалия продължава да предлага доста невероятни покупко-продажби на евтини цени . В региона има няколко хотела на налични цени; пасажерите могат да получат страхотни предложения, само че ще би трябвало да създадат резервации малко по-рано.

4. Токио, Япония

Пътни разноски дневно: $73,95 . Неочаквано Токио, преуспяващ град, в който съжителстват модерност и традиция , претендира за своето място в листата на най-евтините дестинации за 2024 година Токио предлага необятна гама от безвъзмездни атракции, от гледки към силуета на Токийската столична държавна постройка до промоционални билети за музеи в избрани дни. Зелените пространства като Ueno Park и емблематични светилища като Sensoji също са безвъзмездни за разглеждане. Насладете се на изкуството, без да харчите и йена, с съоръжения на TeamLab, разпръснати из целия град, и публични статуи като гигантския паяк на Луиз Буржоа.

Неочаквани места, като първокласни бутици и суши заведения за хранене, също са домакини на безвъзмездни изложения на изкуството . Независимо дали се любувате на планината Фуджи от наблюдателни площадки или се натъквате на изкуство на непредвидени места, Токио дава безкрайни благоприятни условия за проучване, без да ограбвате банка.

5. Момбаса, Кения

Пътни разноски дневно: $68,79 . Със своите бели пясъчни плажове, оживени пазари и богата традиция на суахилите, Момбаса в Кения влиза в листата на най-евтините туристически дестинации в света за 2024 година Местоположението му на източното крайбрежие на Африка примамва гости, търсещи както отдих, по този начин и културни открития. Като се има поради, че остров Момбаса е една от най-популярните туристически атракции в Кения, пасажерите несъмнено би трябвало да положат старания да го посетят, в случай че още не са го създали. Най-добре е да избягвате датите сред декември и март , когато пътуванията са най-натоварени и цените са най-високи.

6. Кейптаун, Южна Африка

Пътни разноски дневно: $68.07 . На фона на планината Тейбъл и безупречните крайбрежия, Кейптаун, Южна Африка, дава обещание незабравима почивка . Тук пасажерите могат да се насладят на изискана кухня евтино, до момента в който се потапят в динамичната просвета. Туристите могат да посетят „ Боулдърс Бийч “ , прочут със своята колония от африкански пингвини , която съставлява живописна сцена с антични гранитни камъни и блестящи тюркоазени води, или да прегледат ботаническата градина Kirstenbosch за спокойни концерти по залез и живописни разходки. В историческия Labia Theatre се насладете на разнородни филми или се отдайте на кулинарни изкушения на хранителни пазари като Oranjezicht City Farm и Mojo Market.

Бюджетно насочените пътешественици могат също по този начин да изследват оживените улици на Bo Kaap гратис , да се провиснал по туристически пътеки като Lion’s Head и плажове като Clifton или да изкачат планината Table на безвъзмездни пешеходни преходи или разходки с въжена линия.

7. Хой Ан, Виетнам.

Пътни разноски дневно: $64.10 . Хой Ан, Виетнам, оглавява листата на най-достъпните дестинации за 2024 г . Разположен на централното крайбрежие на Виетнам, притегля туристи със своя приет от ЮНЕСКО Стар град – обаятелен регион, където осветени с фенери алеи водят до възхитителни магазини и улични търговци на храна. Освен това се намира покрай някои от най-спиращите дъха плажове с бял пясък в Азия .

Древният град на Хой Ан, историческо украшение от династията Нгуен, отразява културния продан с Япония и Китай. Забележителни структури като пагодата Cau показват непознати архитектурни въздействия .

Пътуващите с стеснен бюджет могат да прегледат оживени улици и културни обекти като музея на Хой Ан и занаятчийското село на Фолк Айлънд във VinWonders Nam Hoi An. Любителите на историята могат да посетят тематичния парк Hoi An Impression и да се впуснат в 400-годишната история на града, включвайки шоу за мемоари в Хой Ан. За релаксиращ миг, пътуващите с стеснен бюджет могат да посетят оградените с кокосови дървета реки в Cam Thanh Village, предлагащи разходки с лодка.

Медии в Косово: Несебър и други български градове са подготвени да посрещнат туристи от страната ни


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР