В последната една година много спортни събития бяха отложени и

...
В последната една година много спортни събития бяха отложени и
Коментари Харесай

Серина има какво да ни разкаже

В последната една година доста спортни събития бяха отсрочени и Серина Уилямс имаше повече време от всеки път, което да прекара със брачна половинка си и щерка им Олимпия. Освен с незабравими фамилни мигове обаче, тенисистката е запълнила времето си и с по-различни работни задължения.
 Серина Уилямс, щерка й Олимпия и взаимните им тенис тренировки
Серина и Олимпия са супер тандем

Ще тръгне ли дребната по стъпките на майка си

В изявление за Vanity Fair, в което въпросите ѝ задаваше артистът Майкъл Б. Джордан, Уилямс за пръв път разкри една огромна изненада - че е подписала контракт с Amazon Studios . Не скри и какъв брой доста се вълнува от идните им общи планове.

Това не е първият път, в който историята на тенисистката ще бъде пресъздадена на екрана. През 2018 година HBO пусна поредицата от пет епизода - Being Serena.

Сега още веднъж сме в очакване на документален сериал, чието заглавие към момента не е оповестено. Ясно е обаче, че ще наблюдава както професионалния, по този начин и персоналния живот на 23-кратната носителка на трофеи от Големия шлем.

По-различното този път е, че Серина към този момент е и в нова роля - тази на майка , което ѝ дава увереността, че има още доста какво да ни опише. И желае да го направи тъкмо в този момент, с цел да може един ден порасналата Олимпия да види запечатани всички тези значими моменти.

" Имам доста истории, които желая да опиша, в това число продължение на моята лична, и с неспокойствие чакам да ги споделя със света ", съобщи Уилямс.

Тя ще ни опише и за бременността си, за " ужасното време " в родилната зала, както и всички страсти около сватбата с Алексис Оханян . Ще засегне и тематиката за основаването на стилната си марка.

Снимките на документалния сериал към този момент започнаха по време на Australian Open, където компания на тенисистката към и отвън корта правеше снимачен екип. А по кое време ще гледаме финалния артикул, към момента не е ясно.

От Amazon Studios обаче разкриха, че договорът с Уилямс включва няколко продукции - с прелиминарен сюжет и без, а документалната поредност е единствено началото. С нейното основаване са ангажирани и Plum Pictures, Goalhanger Films, а тенисистката ще бъде и в ролята на продуцент, предава People.
 Netflix, Amazon Studios, Оскари 2021 и каква е равносметката след номинациите
Каква е равносметката след номинациите за Оскар

Има ли кой да се опре на Netflix

" Серина трансформира своя спорт и се трансформира в един от най-вдъхновяващите спортисти, бизнесмени и дами от своето потомство, будеща удивление освен с несравнимите си умения на корта, само че с всеотдайността си ", споделят от Amazon Studios. А ние към този момент нямаме самообладание да забележим какво са ни подготвили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР