Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска

...
Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска
Коментари Харесай

Столични бутици затварят врати за посетители, когато Лили Иванова поиска да отиде на пазар.

Столични бутици затварят порти за гости, когато Лили Иванова изиска да отиде на пазар.

Грандамата на българската музика се съпровожда от свитата и до вратата на скъпарския бутик, локализиран на софийската улица „ Съборна “, а по-късно бива посрещана в цялостна секретност от голям брой консултанти на магазина, които чакат появяването ѝ.

Шопингът ѝ е плануван авансово и в бутика към този момент я чакат подбрани особено в нейния размер маркови облекла и обувки. Чепиците там стартират от 2000 лева нагоре, чантите – от 4000 до 8-9000 лева, а тоалетите са от 2000 до 12-13000 лева приблизително за численост.

Афинитетът на Лили към дизайнерските облекла не е загадка за никого. В последните 20 години певицата, която постоянно е блестяла със замайващ ипровокативен жанр, на светлинни години от колежките си в естрадата, се е лишила от стилист и сама сортира тоалетите си. Изпълнителката на „ Детелини “ и „ Ветрове “ до неотдавна пазаруваше единствено от чужбина, защото у нас не се срещаха желаните от нея международни марки. Известно е, че Иванова ефен на някои от най-скъпите марки в целия свят. Сред обичаните ѝ дизайнери са Кристиан Диор, Ив Сен Лоран, Александър Маккуин и редица други изтъкнати имена, написа „ Ретро “.

„ Лили е звезда в цялостния смисъл на тази дума. Няма човек в България, който да не я позава. Ако не затваряхме магазина при визитата ѝ, феновете ѝ нямаше да ѝ дадат да си поеме глътка въздух от подписи и фотоси, а какво ли остава да опитва облекла и обувки. Освен това има всевъзможни хора, подготвени да създадат всичко за известност. Представете си какво би се случило, в случай че някой се промъкне в пробната ѝ,докато мери облекла “, споделя чиновник на един от магазините, в които се вихри певицата.

Иначе Иванова постоянно е извънредно доброжелателна и положителна. „ Никога не сме я виждали в неприятно въодушевление и в никакъв случай не се е държала жестоко или пренебрежително. Когато Лили Иванова влезе в магазина, силата в помещението се трансформира. Тя е като магнит, притегля те и не можеш да откъснеш очи от нея. Ненапразно тази жена събира зали и игрища от десетки хиляди хора и билетите за концертите ѝ се разпродават за минути “, описаха от бутика.

На въпрос какъв брой харчи популярната певица за облекла, стилният съветник отговори:„ Нашият магазин е един от дребното в страната, които оферират модели на международните фешън марки, които са желани от Иванова. Цените на продуктите ни са най-вече 4-5 цифрени, само че естрадната приманикога не е пестила от покупките си и не се е интересувала от цената “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР