Той следва стъпките на артисти, включително сър Елтън Джон, сър

...
Той следва стъпките на артисти, включително сър Елтън Джон, сър
Коментари Харесай

Брус Спрингстийн, отличен на наградите Ivor Novello от сър Пол Маккартни

Той следва стъпките на актьори, в това число сър Елтън Джон, сър Андрю Лойд Уебър, Кейт Буш, Ани Ленъкс и самия сър Пол - първият притежател от към 20 години преди.

Двойката са положителни другари, като Спрингстийн се причислява към Бийтъл на сцената за фамозното му заглавие от Гластънбъри през 2022 година

„ Като концертите на Брус, ще запазя това в резюме ", пошегува се сър Пол на сцената, споменавайки фамозните многочасови концерти на The Boss, преди да каже на публиката, че няма никой по-подходящ в интернационален мащаб да получи премията, с изключение на може би " Боб Дилън... Бионсе, Тейлър Суифт ".

В речта си Спрингстийн се базира на своята „ дълга и прелестна история “ в Обединеното кралство, като благодари на „ невероятните “ почитатели, които са с него от първото му шоу в Хамърсмит преди към 50 години.

Церемонията на Ivors пристигна след концерт в Съндърланд предходната вечер, свирене при " ужасно " време, сподели Спрингстийн. „ Стоейки пред мен в дъжда, съзнавам: това са моите хора.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР