В понеделник столичното дружество Топлофикация ще реши кога ще пусне

...
В понеделник столичното дружество Топлофикация ще реши кога ще пусне
Коментари Харесай

Казват в понеделник кога пускат парното в София

В понеделник столичното сдружение " Топлофикация " ще реши по кое време ще пусне парното, съобщи Канал 3, базирайки се на информация на Българска национална телевизия. До дни клиентите ще получат напълно модифицираните нови фактури.

Причината е объркването предишния месец какви са отговорностите по настоящите сметки, какви са за минали интервали и каква е компенсацията на семействата поради поевтиняването на газа предходната година с близо 40%.

В новите фактури с огромни червени букви ще уведомяват клиентите, в случай че имат просрочено обвързване или против тях следва да бъде заведено дело. Самите фактури пък имат 12 графи, като най-важната е осмата, в която също с алено е посочена общата дължима сума.

Данните на " Топлофикация " - София демонстрират, че макар объркванията с фактурите от предходния месец, броят на правилните клиенти нараства. 77% от клиентите заплащат сметките си в период, а 20% имат до шест неплатени сметки.

И през вчерашния ден пред столичната " Топлофикация " имаше недоволни клиенти. От сдружението ги успокоиха, че до дни ще получат напълно обновената и изцяло разбираема нова фактура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР