В петъчната си рубрика Зейнеб Маджурова гостува на Есил Дюран

...
В петъчната си рубрика Зейнеб Маджурова гостува на Есил Дюран
Коментари Харесай

Есил Дюран: Трябва да вярваме, че утре ще е по-добре

В петъчната си графа Зейнеб Маджурова гостува на Есил Дюран и брачна половинка й композитора Борис Павлов. Певицата ще взе участие в специфичната новогодишна стратегия на bTV. " Ще ме видите в доста друго амплоа " - издава тя за присъединяване си.

Според нея хората всеки ден би трябвало да гледат към хубавото. " Трябва да имаме вяра, че на следващия ден ще е по-добре " - безапелационна е изпълнителката. За нея добротата и любовта са " в основата на всичко най-прекрасно ".

С времето от ден на ден има вяра в чудеса. Смята, че Дядо Коледа е въплъщение на добротата и по тази причина децата би трябвало да имат вяра в съществуването му колкото се може по-дълго.

Есил Дюран споделя, че през изминаващата 2021 година постоянно е излизала от зоната си на комфорт. Според нея, в случай че избрана обстановка стане прекомерно комфортна на човек, значи " нещо не върви на добре ".

Със брачна половинка си се среща около работата и ги събира музиката.

" До ден-днешен животът ни е преплитане на музика, неспокойствие и ентусиазъм. Имали сме и подозрения, само че това е част от живота " - разяснява Борис Павлов.

Българо-турското семейство отбелязва всички празници. Като дете Есил не е чествала Коледа и Бъдни вечер. Посяла фантазията за тези празници, в този момент всяка година се старае да ги отбелязва с обич.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР