В Пазарджик на повърхността са подвижните избирателни секции, за които

...
В Пазарджик на повърхността са подвижните избирателни секции, за които
Коментари Харесай

Антоанета Цонева: ДПС използва мюсюлманите като щит за далаверите си

В Пазарджик на повърхността са преносимите изборни секции, за които загатнах. Иначе Движение за права и свободи разчита напълно на вота на българските мюсюлмани, които се пробва да държи като собствен щит за далаверите, които прави. Този модел би трябвало да бъде разрушен, с цел да се освободят тези хора и пазарджишкият регион в частност.

На тези хора се внушава, че Движение за права и свободи е единствената вяра за тях, дават обещание им пътища и какво ли не.

Това споделя в изявление за " Клуб Z " претендентът за народен представител от " Демократична България " Антоанета Цонева.

А в действителност регионът е доста обезлюден. Във всяко семейство има по някой, който работи отвън страната - в Германия, във Англия, във Франция... Къщите в Сърница, да вземем за пример, въпреки и огромни и спретнати, в огромната си част са празни. Семействата нормално са разграничени и това е най-голямата тъга в този край. Социалната тъкан е изцяло раздрана от немотията, която прокужда хората на гурбет в чужбина. Много е мъчително за тези хора, чиито фамилии са сплотени, да си поддържат връзка по скайп и обществените мрежи.

Мъката, че децата и съпрузите са разграничени в действителност е доста дълбока. Иначе къщите са огромни, представителни, строят по етаж за всяко от децата, подреждат ги последователно - спестяванията от гурбета отиват за тези къщи, в които някой ден гурбетчиите да се завърнат.

Има към този момент едно по-младо потомство, които се усещат по-независими и това занапред ще се демонстрира все по-отчетливо. Виждаме към този момент какво се случва с вота на Движение за права и свободи в Турция - децата на българските изселници към този момент не гласоподават всеобщо за Движение за права и свободи и по тази причина резултатът на Движението там отслабва сензитивно. Но за доста от хората, които са останали в страната, да работиш нещо в общинската администрация или горското е огромна привилегия, и в случай че Движение за права и свободи може да ти я обезпечи, те слага според, предизвестява Цонева.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР