В новите учебници 11 века история на Средновековието се изучават

...
В новите учебници 11 века история на Средновековието се изучават
Коментари Харесай

Нинова иска да се изучава обективно и доброто на социализма

В новите учебници 11 века история на Средновековието се учат в 15 тематики, а 45 години социализъм в 12 тематики.Това сподели Колнелия нинова в коментар за проучването на социализма в клас. ”Не сме срещу да се учи този интервал, само че да се учи обективно ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. Тя уточни, че се приказва за изселване по време на социалистическия интервал, само че не се загатва за депортиране на евреи. " Чрез предишното се протяга ръка на бъдещето. Това го учат деца, които нямат визия какво е било ", сподели още Нинова пред Нова телевизия.

Нинова посочи положителното, което съгласно нея е направено по време на социализма като загатна строителство, опазване на здравето обучение, сигурност. Докато в учебниците се показвало единствено негативното.

Нинова дефинира разногласията комунисти-антикомунисти в Народното събрание като " грозни ". Тя посочи, че на първия ред в пленарната зала от страна на Българска социалистическа партия няма нито един някогашен член на Българска комунистическа партия, до момента в който на първия ред на ГЕРБ 2/3 са такива.

Нинова изясни и за какво при започване на своето председателстване на Българска социалистическа партия сервира цветя пред паметника на Тодор Живков в Правец. Според нея това е " справедлив прочит ". Тя дефинира този си акт като " благодарност за това, което е направено за България ".

За следващ път Нинова отхвърли да е подкрепяла Истанбулската спогодба. Тя прикани да се направи софийска спогодба за демографската рецесия. Според нея Сергей Станишев е загатнал, че Българска социалистическа партия ще бъде изключена от ПЕС в случай че не поддържа Истанбулската спогодба. Нинова обаче посочи, че това няма да се случи. И добави, че Българска социалистическа партия е една от двете социалистически партии, които в последните години са печелили избори. Според нея натискът върху България за приемане на Истанбулската спогодба ще ускори евроскептицизма. Тя уточни, че други страни в Европейски Съюз също не са утвърдили конвенцията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР