В неделя говорителят на руското външно министерство Мария Захарова смъмри

...
В неделя говорителят на руското външно министерство Мария Захарова смъмри
Коментари Харесай

Захарова припомни на Макрон за Наполеон

В неделя представителят на съветското външно министерство Мария Захарова смъмри Еманюел Макрон поради думите му, че желае да види Русия победена , като сподели, че Москва към момента помни ориста на Наполеон Бонапарт и упрекна френския президент в двулична дипломация с Кремъл, цитира думите й Ройтерс.

Макрон сподели пред вестник Le Journal du Dimanche, че Франция желае Русия да бъде победена в Украйна, само че в никакъв случай не е желала да я " смаже " .

" За " Никога ": Франция не е почнала с Макрон, а тленните остатъци на Наполеон, почитани на държавно равнище, почиват в центъра на Париж. Франция - и Русия - би трябвало да схванат ", сподели представителят на външното министерство Мария Захарова.

" Като цяло Макрон е скъп ", сподели тя и добави, че неговите думи демонстрират, че Западът е взел участие в полемики за промяна на режима в Русия, до момента в който Макрон неведнъж е търсил срещи с съветското управление.

Макрон си навлече рецензии от някои съдружници в НАТО за изпращането на смесени послания по отношение на политиката по отношение на войната сред Украйна и Русия, като някои считат Париж за едва звено в западния алианс.

В петък Макрон, само че също по този начин сподели, че не има вяра в промяната на режима и че в даден миг ще би трябвало да има договаряния.

" Нека бъдем ясни, нямам доверие нито за секунда в промяната на режима и когато чуя доста хора да приканват за промяна на режима, ги запитвам: " За коя промяна? Кой е идващият? Кой е вашият водач? "

Изяснявайки тези мнения, той сподели във вестника, че не има вяра, че демократично решение от гражданското общество ще се появи в Русия след години на сгъстяване на позицията на Москва и на фона на спора. Той добави, че не вижда опция на Путин, който би трябвало да бъде върнат на масата за договаряния.

" Всички варианти с изключение на Владимир Путин в сегашната система ми наподобяват по-лоши ", сподели Макрон.
 И да се разпалва, Русия я чака нов „ Путин ”
И да се разпалва, Русия я чака нов „ Путин ”

Ако Путин загуби войната в Украйна, пред Русия им два пътя споделя в изявление за френския вестник Le Figaro историкът Франсоаз Том
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР