Интензивните бойни действия“ в южния град Рафа в Ивицата Газа

...
Интензивните бойни действия“ в южния град Рафа в Ивицата Газа
Коментари Харесай

Опасения от ескалация: Тел Авив може да пренасочи войски към границата с Ливан

„ Интензивните бойни дейности “ в южния град Рафа в Ивицата Газа са към своя край – разгласи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху. Това подхранва опасенията от ескалация на спора в Близкия изток.

Нетаняху съобщи, че скоро Тел Авив ще може да трансферира войски от Газа към северната си граница с Ливан. Там взаимният обстрел сред израелските елементи и бойци на „ Хизбула “ се ускорява през последните седмици.

„ Това ще е на първо време със защитна цел, както и с цел да върнем евакуираните по домовете им. Ако можем – по дипломатически път. Ако не, ще го реализираме иначе “, сподели Бенямин Нетаняху. министър председател на Израел.

 Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала 3 мин. „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити  Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите 3 мин. Инцидентът в пловдивската болница: Англичанинът не е умрял поради спречкването с охранителите  „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала 3 мин. „ Софийска вода “ краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването на два квартала  След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния 2 мин. След заливане с вряла вода: 9-месечно бебе е с тежки изгаряния  Брендо се е предал и е арестуван 3 мин. Брендо се е предал и е арестуван  Предупреждение за високи температури и в понеделник 2 мин. Предупреждение за високи температури и в понеделник  Еньовден е. Билките са най-лековити 2 мин. Еньовден е. Билките са най-лековити

Той отхвърля да се е отказал от оферти от Вашингтон кротичък проект. Но съобщи, че няма да разреши основаването на палестинска страна в Газа.

„ Близкият изток е на ръба на ескалацията “ – показаха безпокойството си външните министри на 27-те. И дефинираха като „ неприемлива “ опасността на „ Хизбула “ против Кипър.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР