В най-критичния период на пандемията бяхме до нашата съседка България.

...
В най-критичния период на пандемията бяхме до нашата съседка България.
Коментари Харесай

Ердоган към ДПС: В най-критичния период на пандемията бяхме до България

В най-критичния интервал на пандемията бяхме до нашата съседка България. Това сподели президентът на Турция и ръководител на Партията на справедливостта и развиването Реджеп Тайип Еродоган във видео приветствие по време на Десетата онлайн отчетно-изборна конференция на Движение за права и свободи, оповестява „ Фокус “.

„ Тази година сме принудени да организираме огромна част от събитията си онлайн, заради пандемията, която засегна целия свят, в това число и нашите страни. Виждаме, че под водачеството на моя безценен другар, министър-председателят Борисов, България също продължава да води решителната си битка с ковид.

Изхождайки от разбирането, че „ другар в потребност се познава “ Турция също оказва поддръжка съгласно силите си, на другарските си и приятелски нации в този развой ", сподели президентът на Турция.

Според него пандемията още веднъж ни е напомнила за огромното значение на солидарността и шерването. „ Вярвам, че Движението за права и свободи, заело своето значимо място в българската народна власт, в случай че е рекъл Господ, ще продължи по своя път с по-всеобхватно и приобщаващо схващане през новия интервал “, уточни Ердоган.

„ Във ваше лице сервирам своята любов, и почитание на всички наши сънародници и на цяла България. Останете със здраве “, сподели още Ердоган.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР