Експерт по рак на яйчниците сподели девет от предупредителните признаци,

...
Експерт по рак на яйчниците сподели девет от предупредителните признаци,
Коментари Харесай

Рак на яйчниците: Девет симптома на жените „тих убиец“ никога не трябва да пренебрегват от подуване на корема до умора

Експерт по рак на яйчниците показа девет от предупредителните признаци, които демонстрират смъртоносната болест, за която дамите би трябвало да внимават.

Ракът на яйчниците е шестият най-смъртоносен рак при дамите в Обединеното кралство, причинявайки към 4100 смъртни случая всяка година. Понякога се назовава „ спокоен палач “, защото признаците постоянно се появяват единствено когато заболяването е напреднала и е по-трудно да се излекува. Две трети от дамите се диагностицират едвам откакто болестта е достигнало по-късните стадии.

Всъщност изследванията демонстрират, че 44 % от общопрактикуващите лекари неправилно считат, че признаците на болестта са откриваеми единствено откакто ракът е липсващ напреднал, съгласно водещата благотворителна организация за рак на яйчниците в Обединеното кралство Target Ovarian Cancer.

Д-р Франки Джаксън-Спенсър сподели: „ Ракът на яйчниците постоянно остава недиагностициран, до момента в който не доближи късен етап, защото признаците му са неразбираеми и постоянно се припокри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР