В навечерието на 24 май младата надежда на ГЕРБ –

...
В навечерието на 24 май младата надежда на ГЕРБ –
Коментари Харесай

Кариера с мачлета: Това е най-приближеният депутат до Бойко Борисов

В навечерието на 24 май младата вяра на ГЕРБ – депутатът, който е някогашен типичен герой и изтъкнат консултант на Бойко Борисов по спортните въпроси Даниел Александров, споделя скъпи мисли по време на тържество в Кюстендил – града, от който става депутат.

Противно на упованията в първата си медийна изява, той не обелва и дума за празника на буквите и просветата, не разяснява дереджето на страната, а коментира по какъв начин се отслабва без „ фрапантни и безвкусни диети ”, без старания във фитнес-залите. Заради фундаменталното значение на прозренията му, почтени за възпитаник от втори клас, ще цитираме някои от откритията му. 

„ Бъдете сигурни, има и други ефикасни способи за намаляване, като да вземем за пример сформиране на меню с риба и ориз. Открийте детайлите на тази нетипична диета незабавно ” – пропагандира депутатът, който очевидно има упоритост да засенчи гуруто на дебелариумите доктор Емилова.  „ Важно е да си извършите проучване, може да се окаже, че задържате вода при консумация на домати или нещо друго. Най- значимото е да не спирате да се движите ” – поучава Даниел, който в Народното събрание е член на две комисии – по въпросите на децата, фамилията, младежта и спорта и на комисията по туризъм, само че в зала още не се е изявил като разгорещен оратор.

На базата на персоналния си опит той твърди, че: „ оризът е възвишен за събаряне на килограми, зърнена просвета, която губи доста калории след готвене, не му слагайте зехтин, единствено го сварете и след това яжте ”. В този „ откривателски ” дух са и другите му насоки за потребните храни в борбата със затлъстяването. 

Народният представител изяснява, че: „ 100 грама варен ориз обезпечават 135 калории, до момента в който същото количество недопечен ориз обезпечава до 350 калории (кой би ял недопечен ориз? – б.а.). Това е храна, богата на фибри. Следователно той играе основна роля в чревния пренос, което е от значително значение за загуба на тегло. ”

Даниел Александров въпреки всичко залага на кафявия ориз, а за рибите предизвиква да се избират „ постни ” и най-много хек. Като врял и кипял в битката освен на тепиха, само че и с килограмите, предлага „ да варите ориз и риба и да избягвате продуктите, продавани в консервирана форма ”. Съветва оризът да се вари 30 минути в тенджера под налягане, а най-после предлага и оризова салата, гарнирана с пресни зеленчуци.

Реклама

По думите му резултатите от диетата ще се видят след 1 до 2 седмици. Напътствията на младата вяра на ГЕРБ приключват с изключителното просветление, че „ уравновесеното хранене е от значително значение. Поради това яденето съвсем извънредно на ориз и риба не се предлага в дълготраен проект. ”

Това е, който схванал – схванал.

Като четем тези прозрения на младия политик, се сещаме за репликата: „ Всеки готвач е кадърен да ръководи страната! ”. Според едни думите са на Ленин, други ги приписват на Троцки. Няма никакво значение кой е създателят. В България по този начин се прави от години. С тази разлика, че залагаме на по-героични професии…

А в случай че не се сещате кой тъкмо е Даниел Александров, включете тв приемника. Напоследък щом пред камерите в Народното събрание застане Бойко Борисов, единствено на сантиметри от него е някогашният герой. Брюнет, с присъща външност на състезател, мощен врат, изваян с упорити тренировки, кротко лице вид „ Иванушка Глупака ”, увенчано с бретонче. Въобще – един „ готвач, кадърен да ръководи ”, както са споделили класиците.

В Народното събрание той влезе безусловно с шут. За по-сигурно е подложен в две листи. В Кюстендил е на второ място, незабавно след някогашния вътрешен министър Христо Терзийски. В 23-и регион в София е пети, след проф. Асен Балтов, а билбордове с лика му красят няколко столични булеварда. В родния си край Александров не съумява да събере гласове. Но в София професорът великодушно се отхвърля и дава път на някогашния първенец по битка към Народното събрание. 

На страницата му в Народното събрание стоят празни графите: обучение и езици. А осведомени споделят, че звездата му изгряла, тъй като ритал мачлета с партийния водач Борисов. В ГЕРБ към този момент го оглеждали за кмет на Дупница за изборите наесен. Колко му е да ги завоюва, нали самият Борисов преди време се похвали: „ Магаре да бях вързал за народен представител, щяха да го изберат ”!

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР