В началото Великото народно събрание изглеждаше като днешния парламент. Много

...
В началото Великото народно събрание изглеждаше като днешния парламент. Много
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Парламентът вече дразни

„ В началото Великото национално заседание изглеждаше като днешния парламент. Много скоро обаче на хората ползата им прерасна в скука и чувството им за Народното събрание се трансформира в чувство за безпорядък. Точно това се случва сега. Този парламент излъчва цялостен безпорядък. ”. Този коментар направи в предаването „ Преди всички “ на БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл болкан “.

„ Сумарният резултат от всичко това е, че доста хора може да обърнат взор от него. Това не съм доста сигурен, че е добре за новите партии. Струва ми се, че, за положително или за зло, е по-добро за това, което назоваваме партии на статуквото. “

„ Единственото тъжно е, че доста бързо ползата на хората към Народното събрание минава в неспокойствие “, добави Симеонов. По думите му по този начин смяната се дискредитира.

Историята по-често се повтаря като фарс, от време на време и като покруса, посочи Първан Симеонов. И добави: „ Жалко за Антоанета Стефанова. Не знам за какво се намесва в това, само че евентуално го прави по съвест. Заслужава почитание всеки, който влиза в политиката, с цел да трансформира нещо. “.

Крайно време е да спрем да променяме изборните правила конюнктурно в 12 без 5, безапелационен бе Първан Симеонов.

„ Никакви изборни правила, признати по този метод, няма да усилят легитимността на изборите. Това беше предизвестена покруса. Не може да променяш Изборния кодекс от през днешния ден за след два часа. Това са неуместни неща ”, заключи социологът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР