В началото на юни 2022 г. Flip – иновативната онлайн

...
В началото на юни 2022 г. Flip – иновативната онлайн
Коментари Харесай

Технологичният стартъп Flip идва в България

В началото на юни 2022 година Flip – новаторската онлайн платформа за използвани и сервизирани телефони, започва на българския пазар, предоставяйки на потребителите опция елементарно, несъмнено, бързо и безвредно да продават и купуват използвани смарт мобилни устройства.

Всичко това очаквайте напълно скоро на www.flip.bg.

Младият софтуерен стартъп става част от eMAG Group през 2021 година Създаден, с цел да направи интернет отзивчиво място за продавачите и по-сигурно за купувачите на мобилни телефони, за малко време се утвърждава като приближен сътрудник в онлайн извършването на покупки.

Flip дава отговор на въпроса на потребителите по какъв начин да удължат живота на използваните си телефони, като им дава платформа за продажба, а за тези, които желаят да купят, това е несъмнено място, с огромно многообразие от качествени артикули за всеки усет.

Платформата пораства бързо и към този момент има 100 000 клиента, а броят на чиновниците й се е удвоил. Нещо повече, Flip се употребява с високо доверие, като получава оценка 4,7 от 5 за задоволеност от потребителите.
Във Flip.bg клиентите ще открият оферти с отстъпки до 50% от пазарните цени на чисто нови устройства и с 24-месечна гаранция.

Освен многообразие, сигурност и положителни цени, Flip предлага на българските си консуматори безвъзмездна доставка в границите на един-два дни и опция за гратис връщане в 30-дневен интервал. На платформата ще се оферират топ брадове като Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi.

Влизането на компанията на българския пазар ще бъде ръководено от Ивайло Нецов, общоприет управител за България, и Теодор Филос, управител „ Нови пазари “.

Ивайло Нецов, който има над 15-годишен опит в маркетинг и продажби, като през последните 5 години ръководи foodpanda, е уверен, че платформата ще преобърне настройките към използваните телефони.

„ Амбицията ни е посредством Flip да трансформираме пазара на използвани и сервизирани телефони, тъй като имаме вяра, че всеки би трябвало да може да си разреши първокласен и моден смарт телефон на добра цена. Flip е по-добрата опция на пазаруването на нов уред, защото ние предлагаме същите артикули и услуги (качество, гаранция, връщане, безвъзмездна доставка и чудесно потребителско изживяване), само че с до 50% по-ниски цени, спрямо тези на чисто новите телефони, като по този начин понижаваме и отрицателното влияние върху околната среда “, споделя Нецов.

Теодор Филос, управител „ Нови пазари “, прибавя: „ Flip има вяра мощно в капацитета на българския пазар и желае да донесе това ужасно преживяване на потребителите в страната. Създадохме напълно нов метод към използваните устройства, отговарящ на потребностите на клиентите в актуалния, бързодвижещ се цифров свят. Платформата им икономисва време, пари и опасности, предоставяйки на тяхно разположение мотор за надграждане и актуализиране на мобилни устройства. “

Всеки клиент, искащ да бъде измежду първите, тествали платформата, и да взе участие в лотария за страхотни награди, може да посети www.flip.bg.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР