ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Дийн Burmester трябваше да се справи

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Дийн Burmester трябваше да се справи
Коментари Харесай

Burmester завършва дългия ден в PGA Championship в рамките на 4 изстрела от лидерите, които се насочват към финалния кръг

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Дийн Burmester трябваше да се оправи с някои незавършени каузи, преди да показа причините си за PGA Championship.

Южноафриканецът стартира в събота, като трябваше да приключи две дупки от прекъснатия на мрачевина втори кръг във Валхала. Сутрешната мъгла измести старта още повече, само че Бърместър се отърси от всичко и направи орел на пар-5 18-ти, с цел да направи 6-под 65, което го сложи в борба за третия рунд.

Той имаше още пет бърдита — дружно с две богии — на малко по-сух курс и приключи три кръга на 11-под 202, самичък на девето място и на четири изстрела от Collin Morikawa и Xander Schauffele, влизащи в неделния заключителен кръг. Бърместър си потегли, без да беседва с кореспонденти, само че беше много поощрен, откакто най-сетне завърши утринната си сесия.

„ Това сигурно е най-хубавата позиция, в която съм бил през седмицата “, сподели Бърместър. „ И по този начин, хубаво е да имаш късмет. “

Покана от PGA на Америка даде опция на голфъра на LIV във Valh...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР