Ще ви признаем, че тези ароматни ванилови бисквити всъщност са

...
Ще ви признаем, че тези ароматни ванилови бисквити всъщност са
Коментари Харесай

Ванилови бисквити

Ще ви признаем, че тези ароматни ванилови бисквити в действителност са резултат на неточност, споделят от. Първоначалният ни план беше друго сладко прелъщение, само че тестото ни съобщи . В последна сметка се получиха чудесни хрупкави бисквитки, които на драго сърце да потопите в кафето си. Дефектът се трансформира в резултат даже в кулинарията.

Рецептата е доста лесна и бърза за подготвяне, тъй като тестото се разбърква с миксер. То в действителност е много рядко, тъй че колкото по-тънко го разстелите в тавата, толкоз по-фини ще станат вашите ванилови бисквити. Задължително я покрийте с хартия за печене, в случай че желаете да ги отлепите елементарно.

От това количество тесто излизат почти 30, зависи какъв брой огромни ги вършиме. Нашите дискове станаха по към 10 см в диаметър, което си е много сериозен размер. Ако гребвате с чаена лъжичка, ще бъдат по-мънички и ще съумеете да извършите много.

Важно е да знаете, че се изпичат доста бързо. Щом ръбчетата им стартират да се зачервяват, значи би трябвало да ги извадите. Минута повече във фурната и ще изгорят. Затова не се разсейвате със обществените мрежи, а стойте покрай печката и ги наблюдавайте. Ако въпреки всичко ги изпуснете, имаме решение за този проблем – превърнете ги в основа за чийзкейк или пък си направете с тях нашите скалички.

В случай че не пиете кафе, може да си хапнете бисквитките с някакво сладко или пък да ги слепите с шипков мармалад, е съветът на 

Да ви е сладко!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР