В началото на пандемията през 2020 година Криско започна ударни

...
В началото на пандемията през 2020 година Криско започна ударни
Коментари Харесай

Трансформацията на Криско се оказа провал

В началото на пандемията през 2020 година Криско стартира ударни тренировки с фитнес гуруто Сами Хоссни. Рапърът, който мина в чалгата, се хвалеше, че спортува пет пъти седмично и ще реализира тяло на Аполон, като даже направи и поредност от видеа, която озаглави “Трансформацията”.

Уви, година по-късно към момента няма смяна в тялото на габровеца, който май се изпокара с инструктора си с египетски генезис. От няколко месеца Криско не качва фотоси от залата и очевидно е завършил с ваенето на тяло.

Изпълнителят по този начин и не се похвали с развиване след труда си в спортния център. Реално промяна на Криско нямаше, тъй като не съумя да реализира кой знае какъв резултат в смяната на тялото си.

За повече от година 33-годишният артист само прибра корема си и леко понижи % мазнини в тялото си.

“Обикновено при тренировки 3 пъти седмично и строх хранителен режим за три месеца би трябвало да има забележима смяна в тялото, а за година напълно умерено може да качи 10-15кг мускули, и то без неразрешени субстанции”, разяснява пред Уикенд фитнес инструктор.

Кристиан Талев даде огромен подтик за известността на Сами Хоссни, който му бе заречен да го трансформира във фитнес батка. Това по този начин и не се случи и двамата тихо-тихо разтрогнаха другарството си, отбелязва изданието.

Хоссни, който стана известен с присъединяване си във “Фермата”, тренираше Александра и Даниел Петканови, само че и с тях дружбата им завърши, само че не разясниха за какво се изпокараха. Лудия кореспондент и жена му към този момент даже не се следват в обществените мрежи.

Криско към момента не е спрял да следва в обществените мрежи Сами, само че и не тренира с него. Габровецът видял, че мъчно може да качи маса, и се отказал да продължава да слуша какво и по какъв начин да извършва във фитнес залата. Раждането на второто му дете също оказало въздействие, защото свободното време ставало все по-малко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР