В началото на февруари тази година се появи новината, че

...
В началото на февруари тази година се появи новината, че
Коментари Харесай

Софи Търнър показа бременното си коремче за първи път!

В началото на февруари тази година се появи новината, че Софи Търнър, станала известна с ролята си в сериала „ Игра на тронове “, и артистът Джо Джонас чакат първото си дете. И в случай че до момента сте имали подозрения дали това е истина, защото двойката още не е удостоверила публично щастливата вест, то фотосите от тази седмица ще разсеят съмненията ви.

В момента Софи Търнър и Джо Джонас са дружно под карантина, а предходната седмица двамата бяха видяни на една от постоянните си разходки из квартала.

Този път Джо и Софи бяха със своя джип, а актрисата беше заложила на лилава рокля по тялото, която подчертваше бременното ѝ коремче . И Джонас, и Търнър носеха маски за лице, до момента в който се любуваха на лятното време.

View this post on Instagram
A post shared by Woo Who (@woowhooficial) on May 17, 2020 at 5:24pm PDT

Според “Us Weekly” двамата постоянно са желали да основат семейство, а източник на изданието добавя:

„ Да имат деца и да основат семейство беше част от проекта на Джо и Софи. Винаги са знаели, че желаят деца. “

По отношение на хипотетичните бебешки вести на Джонас и Търнър, източници описаха: „ Двойката е потайна, само че приятелите и фамилията им са супер разчувствани за тях “ . Междувременно различен източник разкри, че „ Софи избира тоалети, които да носи на килима и отвън него, с цел да се приспособява към своето изменящо се тяло “.

View this post on Instagram
A post shared by J O N A S B R O T H E R S (@jonasbrothers_fanatics) on May 12, 2020 at 10:04pm PDT

Бременността на Софи Търнър (24 г.) идва по-малко от година след сватбата с Джо Джонас (30 г.) в Лас Вегас през май 2019. Двамата по-късно отпразнуваха събитието публично със своите близки през юли във Франция.

Самата Софи признава в изявление за “Rolling Stone” от 2019 година, че преди да срещне Джо в никакъв случай не е очаквала да се омъжи при започване на 20-те си години. Тя е на 21, когато двойката се сгодява след година връзка.
Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас 7 фотоси  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас  Влюбените моменти на Софи Търнър и Джо Джонас
 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР