Техномаркет знае, че вкусното и здравословно хапване задължително върви ръка

...
Техномаркет знае, че вкусното и здравословно хапване задължително върви ръка
Коментари Харесай

Грижа за твоята усмивка от Philips

Техномаркет знае, че вкусното и здравословно ядене наложително върви ръка за ръка с грижата за устната хигиена. Довери се на звукови четки Philips Sonicare Prestige с технологията, която се приспособява към метода ти на миене, защищава венците и почиства зъбите в дълбочина! Вземи ги на ТОП цени и на погашение с 0% рента!

Техномаркет показва мощната и ефикасна четка за зъби PHILIPS SONICARE HX9992/11 с 5 стратегии, датчик за напън, технология SENSEIQ и мобилно приложение с изкуствен интелект на цена от 479 лева, или за 14.77 лева./месец на погашение с 48 вноски.

 

Електрическата четка за зъби PHILIPS SONICARE HX6830/35 пък се предлага на неустоимата цена от 209 лева и идва с два накрайника, две ергономични дръжки и едно зарядно, прави 62 хиляди придвижвания в минута, 2 режима за почистване и функционалност за промяна на главата.

Зъбният душ на PHILIPS HX3826/31 единствено за 149 лева сервира два режима на разчистване, три интензитета, технология QUAD STREAM за по-бързо и дейно разчистване, както и бързо универсално зареждане с кабел.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР